-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789176178133
- Titel
- Allt om att röka kött
- Författare
- Will Fleischman
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 195 x 230 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 670 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig röka i vanlig grill och i rök!
Oavsett om du använder en rök eller en grill så får du här en komplett handbok till hur du lyckas med rökning av kött av olika slag. Första kapitlet i boken avhandlar olika slags rökar, hur man använder dem och skillnader i resultat. Om du inte redan har en rök så får du en handfast guide som hjälper dig att välja rätt typ. Men du måste inte ha en rök. Med rätt teknik kan du röka i vanliga kol- och gasolgrillar också. Här visas i detalj hur du då går tillväga.
Efter genomgångar av tekniker följer sex kapitel med recept. Varje kapitel handlar om olika typer av kött (nöt, fläsk, fågel, lamm, vilt samt fisk och skaldjur) och inleds med en genomgång med specifika tips och olika slags styckningar. Vid varje recept finns också konkreta instruktioner samt även lite serveringstips.
Längst bak i boken finns några sidor med vegetariska recept och såser gjorda på rökta ingredienser.
Ytterligare författare: Fleischman, Will
Ytterligare översättare: Medin, Sandra
Ytterligare illustratörer: Nash, Philippa
Ytterligare fotografer: Zhang, Joy
Ytterligare designers: Moore, Hannah
Tukan Förlag 1 9789176178133 -
Allt om att röka kött
Häftad bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2017. 191 sidor.
Nära nyskick. Utrustningen. Teknikerna. Styckningen. Recepten.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176178133
- Titel
- Allt om att röka kött
- Författare
- Will Fleischman
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 195 x 230 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 670 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig röka i vanlig grill och i rök!
Oavsett om du använder en rök eller en grill så får du här en komplett handbok till hur du lyckas med rökning av kött av olika slag. Första kapitlet i boken avhandlar olika slags rökar, hur man använder dem och skillnader i resultat. Om du inte redan har en rök så får du en handfast guide som hjälper dig att välja rätt typ. Men du måste inte ha en rök. Med rätt teknik kan du röka i vanliga kol- och gasolgrillar också. Här visas i detalj hur du då går tillväga.
Efter genomgångar av tekniker följer sex kapitel med recept. Varje kapitel handlar om olika typer av kött (nöt, fläsk, fågel, lamm, vilt samt fisk och skaldjur) och inleds med en genomgång med specifika tips och olika slags styckningar. Vid varje recept finns också konkreta instruktioner samt även lite serveringstips.
Längst bak i boken finns några sidor med vegetariska recept och såser gjorda på rökta ingredienser.
Ytterligare författare: Fleischman, Will
Ytterligare översättare: Medin, Sandra
Ytterligare illustratörer: Nash, Philippa
Ytterligare fotografer: Zhang, Joy
Ytterligare designers: Moore, Hannah
Tukan Förlag 1 9789176178133
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn