-
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Helt naturligt - Mat med lågt GI
Inbunden med omslag.
Nyskick. Bokförlaget DN 2004. - Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fet läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
9175885239 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 158 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Liten rispa i skyddsomslagets baksida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175885230
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9789175885230 -
Helt naturligt: mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Nära nyskick. Jag säljer många kokböcker och även andra böcker. Det går bra att beställa flera böcker inom samma fraktpris, så se gärna mitt övriga sortiment. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175885230
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9789175885230 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Helt naturligt. Mat med lågt GI
Bokförlaget DN. 2004. 158 s.
Mycket gott skick. Omslaget är något defekt på övre kanten, med veck.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
9175885239 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Helt naturlig - mat med lågt GI
Inbunden med omslag. Nyskick, litet märke efter prislapp inuti. Bokförlaget DN 2004. - Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
9175885239 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Stockholm : Bokförl. DN, 2004 2004 Inb m skomsl Gott skick Rec.stämpel på övre snitt
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
9175885239 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Helt naturligt Mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Utgiven av Bokförlaget DN 2004. Denna bok är Cathrine Schücks svar på alla frågor om hur man ska må bättre, och förhoppningsvis gå ned till en vikt man trivs med. Här är boken för dig som vill äta mat med lågt GI, men inte riktigt vet hur man gör. Massor läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Helt naturligt Mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Bokförlaget DN 2004. Denna bok är Cathrine Schücks svar på alla frågor om hur man ska må bättre, och förhoppningsvis gå ned till en vikt man trivs med. Här är boken för dig som vill äta mat med lågt GI, men inte riktigt vet hur man gör. Massor läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175885230
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9789175885230 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inb Matbok Foto Susanna Blåvarg
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
MER NATURLIGT FRISKARE, PIGGARE, SMALARE-NY M...
Inbunden bok. DN. 2005. 159 s. Inbunden. 762 gram.
Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. VILL GÄRNA SÄLJA FLER BÖCKER TILL DIG, SÅ TITTA PÅ MINA ÖVRIGA ANNONSER..
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
9175885239 -
Helt naturligt. Mat med låg GI.
Bokförlaget DN. 2004. Inbunden med skyddsomslag, 158 sidor, 197x250 mm. 760 gram.
Mycket gott skick. Mat med lågt GI Cathrine Schück berättar enkelt, klart och okomplicerat om hur hon själv helst äter och delar med sig av de bästa recepten. I dem ingår fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
9175885239 -
HELT NATURLIGT MAT MED LÅGT GI
Inbunden bok. DN. 2004. 158 s. Inbunden. 762 gram.
Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. VILL GÄRNA SÄLJA FLER BÖCKER TILL DIG, SÅ TITTA PÅ MINA ÖVRIGA ANNONSER..
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175885230
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
9789175885230 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Dekorerat klotband med skyddsomslag. 4:o.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004.
Nära nyskick. Inbunden med skyddso mslag, 160 sid.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175885230
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9789175885230 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Helt naturligt. Mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 158 s. Inbunden. 25x20cm. 771 gram.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
9175885239 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Lite märken på försättsbladet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789175885230
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9789175885230
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn