-
Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar oc...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2017. 335 sidor.
Nyskick. Ny oläst bok
Lagerplats V3Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246742
- Titel
- Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex
- Författare
- Lundin, Cecilia - Karlström, Ulla - Allt om mat
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 335 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 281 mm Ryggbredd 38 mm
- Vikt
- 1550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bonniers stora bakbok är Sveriges nya stora standardverk inom bakning. Det är likriktaren och traditionsbäraren, men också inspiratören och kunskapskällan.Den samlar de bästa och mest populära recepten ur tidningen Allt om Mat, på alltifrån knäckebröd till bakelser. Det är här du hittar själva kärnrecepten – de recept som alla varianter har utgått ifrån – på bakvärldens klassiker som schackrutor, tekakor och wienerbröd, men också på nya favoriter som macarons, cake pops och cronuts.Här bjuds även på praktiska råd och information kring exempelvis olika mjölsorters egenskaper, hur man gräddar olika bakverk på bästa sätt och vad man ska tänka på under jäsningen. Boken är rikt illustrerad både med foton och teckningar på såväl råvaror och redskap som de färdiga slutresultaten.
Bonnier Fakta 9789174246742 -
Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar oc...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2017. 335 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex finns
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246742
- Titel
- Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex
- Författare
- Lundin, Cecilia - Karlström, Ulla - Allt om mat
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 335 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 281 mm Ryggbredd 38 mm
- Vikt
- 1550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bonniers stora bakbok är Sveriges nya stora standardverk inom bakning. Det är likriktaren och traditionsbäraren, men också inspiratören och kunskapskällan.Den samlar de bästa och mest populära recepten ur tidningen Allt om Mat, på alltifrån knäckebröd till bakelser. Det är här du hittar själva kärnrecepten – de recept som alla varianter har utgått ifrån – på bakvärldens klassiker som schackrutor, tekakor och wienerbröd, men också på nya favoriter som macarons, cake pops och cronuts.Här bjuds även på praktiska råd och information kring exempelvis olika mjölsorters egenskaper, hur man gräddar olika bakverk på bästa sätt och vad man ska tänka på under jäsningen. Boken är rikt illustrerad både med foton och teckningar på såväl råvaror och redskap som de färdiga slutresultaten.
Bonnier Fakta 9789174246742
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn