-
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2015. 175 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245295
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker.I Vegetariskthittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik.Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Tidigare upplagor av Vegetariskt har snabbt sålt slut. Nu ger vi ut boken ytterligare en gång i vårt behändiga mjukbandsformat.
Bonnier Fakta 9789174245295 -
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2015. 175 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245295
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker.I Vegetariskthittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik.Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Tidigare upplagor av Vegetariskt har snabbt sålt slut. Nu ger vi ut boken ytterligare en gång i vårt behändiga mjukbandsformat.
Bonnier Fakta 9789174245295 -
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2015. 175 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245295
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker.I Vegetariskthittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik.Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Tidigare upplagor av Vegetariskt har snabbt sålt slut. Nu ger vi ut boken ytterligare en gång i vårt behändiga mjukbandsformat.
Bonnier Fakta 9789174245295 -
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2015. 175 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245295
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker.I Vegetariskthittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik.Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Tidigare upplagor av Vegetariskt har snabbt sålt slut. Nu ger vi ut boken ytterligare en gång i vårt behändiga mjukbandsformat.
Bonnier Fakta 9789174245295 -
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2015. 175 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245295
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker.I Vegetariskthittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik.Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Tidigare upplagor av Vegetariskt har snabbt sålt slut. Nu ger vi ut boken ytterligare en gång i vårt behändiga mjukbandsformat.
Bonnier Fakta 9789174245295 -
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2015. 175 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245295
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker.I Vegetariskthittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik.Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Tidigare upplagor av Vegetariskt har snabbt sålt slut. Nu ger vi ut boken ytterligare en gång i vårt behändiga mjukbandsformat.
Bonnier Fakta 9789174245295 -
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2015. 175 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245295
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker.I Vegetariskthittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik.Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Tidigare upplagor av Vegetariskt har snabbt sålt slut. Nu ger vi ut boken ytterligare en gång i vårt behändiga mjukbandsformat.
Bonnier Fakta 9789174245295 -
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2015. 175 sidor.
Nära nyskick. Försiktigt använd, inga anteckningar, veckade sidor eller skador. Lite lätt nött i hörn och botten samt vid bokrygg uppe och nere. Mycket fina bilder och riktigt bra recept … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245295
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker.I Vegetariskthittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik.Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Tidigare upplagor av Vegetariskt har snabbt sålt slut. Nu ger vi ut boken ytterligare en gång i vårt behändiga mjukbandsformat.
Bonnier Fakta 9789174245295 -
Vegetariskt mat från Trädgårdscaféet Slottstr...
Häftad bok.
Gott skick. Bonnier fakta. uppl.1. 2015. 175 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245295
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker.I Vegetariskthittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik.Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Tidigare upplagor av Vegetariskt har snabbt sålt slut. Nu ger vi ut boken ytterligare en gång i vårt behändiga mjukbandsformat.
9789174245295 -
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2015. 175 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245295
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker.I Vegetariskthittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik.Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Tidigare upplagor av Vegetariskt har snabbt sålt slut. Nu ger vi ut boken ytterligare en gång i vårt behändiga mjukbandsformat.
Bonnier Fakta 9789174245295 -
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2015. 175 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245295
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker.I Vegetariskthittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik.Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Tidigare upplagor av Vegetariskt har snabbt sålt slut. Nu ger vi ut boken ytterligare en gång i vårt behändiga mjukbandsformat.
Bonnier Fakta 9789174245295 -
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2015. 175 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245295
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker.I Vegetariskthittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik.Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Tidigare upplagor av Vegetariskt har snabbt sålt slut. Nu ger vi ut boken ytterligare en gång i vårt behändiga mjukbandsformat.
Bonnier Fakta 9789174245295 -
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2015. 175 sidor.
Mycket gott skick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245295
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker.I Vegetariskthittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik.Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Tidigare upplagor av Vegetariskt har snabbt sålt slut. Nu ger vi ut boken ytterligare en gång i vårt behändiga mjukbandsformat.
Bonnier Fakta 9789174245295 -
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2015. 175 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245295
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker.I Vegetariskthittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik.Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Tidigare upplagor av Vegetariskt har snabbt sålt slut. Nu ger vi ut boken ytterligare en gång i vårt behändiga mjukbandsformat.
Bonnier Fakta 9789174245295 -
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2015. 175 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245295
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker.I Vegetariskthittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik.Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Tidigare upplagor av Vegetariskt har snabbt sålt slut. Nu ger vi ut boken ytterligare en gång i vårt behändiga mjukbandsformat.
Bonnier Fakta 9789174245295 -
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2015. 175 sidor.
Nära nyskick. I princip ej använd. Små skavmärken på bakre pärmen annars inget att anmärka på.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245295
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker.I Vegetariskthittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik.Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Tidigare upplagor av Vegetariskt har snabbt sålt slut. Nu ger vi ut boken ytterligare en gång i vårt behändiga mjukbandsformat.
Bonnier Fakta 9789174245295 -
Vegetariskt : Mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2015. 175 sidor.
Nyskick. Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och g läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245295
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker.I Vegetariskthittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik.Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Tidigare upplagor av Vegetariskt har snabbt sålt slut. Nu ger vi ut boken ytterligare en gång i vårt behändiga mjukbandsformat.
Bonnier Fakta 9789174245295
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn