-
Sötebröd från Brunkebergs bageri
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 159 sidor.
Mycket gott skick. Prislapp på framsidan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241440
- Titel
- Sötebröd från Brunkebergs bageri
- Författare
- Johansson, Heléne
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 694 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Klassiska svenska bakverk går aldrig ur tiden. Favoriter som smördoftande kardemummabullar, frasiga wienerkammar och krämiga biskvier tar snabbt slut på bageriernas hyllor. Givetvis kan man baka dem själv hemma, men hur blir de egentligen så där goda? Hur får man dem så där perfekta som när proffsen gör dem?Heléne Johanssons första bok Bröd från Brunkebergs bageri hyllades av hemmabagarna. Tydliga recept och smarta yrkestips gav lust att baka och framförallt lyckade bröd. Nu kommer hennes nya bok med bageriets storsäljande sötebröd, från enkla bullar till mer krävande bakverk som croissanter och pariservåfflor. I boken lär hon ut knepen som gör skillnad och vänder upp och ner på en del av de inrotade bakmetoder många använder.De flesta recepten utgår från en grunddeg – vetedeg, wienerdeg, smördeg eller mördeg – som sedan varieras med smaksättning och fyllning. Här finns också recept på mjuka kakor, småkakor och tårtbottnar. Sammanlagt innehåller boken över 100 recept. Du kommer garanterat att använda den om och om igen och höja nivån på din bakning!Om Bröd från Brunkebergs bageri:”Kärlek strömmar upp från sidorna i bageriägaren Heléne Johanssons snygga bakbok.”Laga lätt”I den här boken lär du dig baka så att brödet ser ut som i det finaste bageriet.”Damernas värld
Bonnier Fakta 9789174241440 -
Sötebröd från Brunkebergs bageri
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1:a uppl. 2011. 159 sidor.
Mycket gott skick. Boken är använd, några små fläckar på sid 16 och 17.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241440
- Titel
- Sötebröd från Brunkebergs bageri
- Författare
- Johansson, Heléne
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 694 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Klassiska svenska bakverk går aldrig ur tiden. Favoriter som smördoftande kardemummabullar, frasiga wienerkammar och krämiga biskvier tar snabbt slut på bageriernas hyllor. Givetvis kan man baka dem själv hemma, men hur blir de egentligen så där goda? Hur får man dem så där perfekta som när proffsen gör dem?Heléne Johanssons första bok Bröd från Brunkebergs bageri hyllades av hemmabagarna. Tydliga recept och smarta yrkestips gav lust att baka och framförallt lyckade bröd. Nu kommer hennes nya bok med bageriets storsäljande sötebröd, från enkla bullar till mer krävande bakverk som croissanter och pariservåfflor. I boken lär hon ut knepen som gör skillnad och vänder upp och ner på en del av de inrotade bakmetoder många använder.De flesta recepten utgår från en grunddeg – vetedeg, wienerdeg, smördeg eller mördeg – som sedan varieras med smaksättning och fyllning. Här finns också recept på mjuka kakor, småkakor och tårtbottnar. Sammanlagt innehåller boken över 100 recept. Du kommer garanterat att använda den om och om igen och höja nivån på din bakning!Om Bröd från Brunkebergs bageri:”Kärlek strömmar upp från sidorna i bageriägaren Heléne Johanssons snygga bakbok.”Laga lätt”I den här boken lär du dig baka så att brödet ser ut som i det finaste bageriet.”Damernas värld
Bonnier Fakta 1:a 9789174241440
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn