-
Svenska drycker : från mineralvatten till mjö...
Inbunden bok. Carlsson. 2018. 280 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173319195
- Titel
- Svenska drycker : Från mineralvatten till mjölkdestillat
- Författare
- Ragnar, Martin
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 236 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 218 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tredjeplats i Gourmand Awards 2019 i kategorin "Drinks Writing"!Det första som människan förtär i livet är i de flesta fall modersmjölken, det sista i livet är även det något lättsmält och näringsrikt i flytande form. Däremellan blir det många drycker av olika slag: mjölk, saft, nyponsoppa, kaffe, te, pilsner, vin, läskedrycker, cider, must, sportdryck, brännvin, buljong, bärdrycker och många andra flytande intag.Här inventeras vilka svenska drycker som funnits tidigare i historien och vilka som tagits fram efter hand. Om detta handlar boken, liksom om dryckernas plats i det gastronomiska landskapet. 2015 startades Svenska Dryckesakademien av bl.a. författaren i avsikt att sprida kunskap om drycker framställda i Sverige.I text och med hjälp av många fotografier går författaren igenom vatten; mjölk och andra animalier;sav; must; nektar och saft; örtdrycker; ojästa maltdrycker; jästa drycker; syrade drycker; alkoholdestillerade drycker och destillat; kolsyrade drycker etc. Han diskuterar lagring, blandningar, förpackningar och de olika möjligheter som finns. Svenska drycker är ett arbete som bör bli ett standardverk.Martin Ragnar är författare och civilingenjör, kemist, forskare och språk- och kulturvetare. Han har utgivit bl.a. Svensk ostkultur, Grisens historia och Regional matkultur.
Carlsson 9789173319195 -
Svenska drycker : Från mineralvatten till mjö...
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2018. 236 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173319195
- Titel
- Svenska drycker : Från mineralvatten till mjölkdestillat
- Författare
- Ragnar, Martin
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 236 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 218 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tredjeplats i Gourmand Awards 2019 i kategorin "Drinks Writing"!Det första som människan förtär i livet är i de flesta fall modersmjölken, det sista i livet är även det något lättsmält och näringsrikt i flytande form. Däremellan blir det många drycker av olika slag: mjölk, saft, nyponsoppa, kaffe, te, pilsner, vin, läskedrycker, cider, must, sportdryck, brännvin, buljong, bärdrycker och många andra flytande intag.Här inventeras vilka svenska drycker som funnits tidigare i historien och vilka som tagits fram efter hand. Om detta handlar boken, liksom om dryckernas plats i det gastronomiska landskapet. 2015 startades Svenska Dryckesakademien av bl.a. författaren i avsikt att sprida kunskap om drycker framställda i Sverige.I text och med hjälp av många fotografier går författaren igenom vatten; mjölk och andra animalier;sav; must; nektar och saft; örtdrycker; ojästa maltdrycker; jästa drycker; syrade drycker; alkoholdestillerade drycker och destillat; kolsyrade drycker etc. Han diskuterar lagring, blandningar, förpackningar och de olika möjligheter som finns. Svenska drycker är ett arbete som bör bli ett standardverk.Martin Ragnar är författare och civilingenjör, kemist, forskare och språk- och kulturvetare. Han har utgivit bl.a. Svensk ostkultur, Grisens historia och Regional matkultur.
Carlsson 1 9789173319195 -
Svenska drycker : Från mineralvatten till mjö...
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2018. 236 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mindre spår av bruk på omslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173319195
- Titel
- Svenska drycker : Från mineralvatten till mjölkdestillat
- Författare
- Ragnar, Martin
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 236 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 218 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tredjeplats i Gourmand Awards 2019 i kategorin "Drinks Writing"!Det första som människan förtär i livet är i de flesta fall modersmjölken, det sista i livet är även det något lättsmält och näringsrikt i flytande form. Däremellan blir det många drycker av olika slag: mjölk, saft, nyponsoppa, kaffe, te, pilsner, vin, läskedrycker, cider, must, sportdryck, brännvin, buljong, bärdrycker och många andra flytande intag.Här inventeras vilka svenska drycker som funnits tidigare i historien och vilka som tagits fram efter hand. Om detta handlar boken, liksom om dryckernas plats i det gastronomiska landskapet. 2015 startades Svenska Dryckesakademien av bl.a. författaren i avsikt att sprida kunskap om drycker framställda i Sverige.I text och med hjälp av många fotografier går författaren igenom vatten; mjölk och andra animalier;sav; must; nektar och saft; örtdrycker; ojästa maltdrycker; jästa drycker; syrade drycker; alkoholdestillerade drycker och destillat; kolsyrade drycker etc. Han diskuterar lagring, blandningar, förpackningar och de olika möjligheter som finns. Svenska drycker är ett arbete som bör bli ett standardverk.Martin Ragnar är författare och civilingenjör, kemist, forskare och språk- och kulturvetare. Han har utgivit bl.a. Svensk ostkultur, Grisens historia och Regional matkultur.
Carlsson 1 9789173319195 -
Svenska drycker : Från mineralvatten till mjö...
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2018. 236 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Inga tillskrifter eller understrykningar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173319195
- Titel
- Svenska drycker : Från mineralvatten till mjölkdestillat
- Författare
- Ragnar, Martin
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 236 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 218 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tredjeplats i Gourmand Awards 2019 i kategorin "Drinks Writing"!Det första som människan förtär i livet är i de flesta fall modersmjölken, det sista i livet är även det något lättsmält och näringsrikt i flytande form. Däremellan blir det många drycker av olika slag: mjölk, saft, nyponsoppa, kaffe, te, pilsner, vin, läskedrycker, cider, must, sportdryck, brännvin, buljong, bärdrycker och många andra flytande intag.Här inventeras vilka svenska drycker som funnits tidigare i historien och vilka som tagits fram efter hand. Om detta handlar boken, liksom om dryckernas plats i det gastronomiska landskapet. 2015 startades Svenska Dryckesakademien av bl.a. författaren i avsikt att sprida kunskap om drycker framställda i Sverige.I text och med hjälp av många fotografier går författaren igenom vatten; mjölk och andra animalier;sav; must; nektar och saft; örtdrycker; ojästa maltdrycker; jästa drycker; syrade drycker; alkoholdestillerade drycker och destillat; kolsyrade drycker etc. Han diskuterar lagring, blandningar, förpackningar och de olika möjligheter som finns. Svenska drycker är ett arbete som bör bli ett standardverk.Martin Ragnar är författare och civilingenjör, kemist, forskare och språk- och kulturvetare. Han har utgivit bl.a. Svensk ostkultur, Grisens historia och Regional matkultur.
Carlsson 1 9789173319195 -
Svenska drycker : Från mineralvatten till mjö...
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2018. 236 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. PRESENTSKICK.
Tredjeplats i Gourmand Awards 2019 i kategorin "Drinks Writing"!Det första som människan förtär i livet är i de flesta fall modersmjölken, det sista i livet är även det något lättsmält och näringsrikt i flytande form. Däremellan blir det m läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173319195
- Titel
- Svenska drycker : Från mineralvatten till mjölkdestillat
- Författare
- Ragnar, Martin
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 236 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 218 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tredjeplats i Gourmand Awards 2019 i kategorin "Drinks Writing"!Det första som människan förtär i livet är i de flesta fall modersmjölken, det sista i livet är även det något lättsmält och näringsrikt i flytande form. Däremellan blir det många drycker av olika slag: mjölk, saft, nyponsoppa, kaffe, te, pilsner, vin, läskedrycker, cider, must, sportdryck, brännvin, buljong, bärdrycker och många andra flytande intag.Här inventeras vilka svenska drycker som funnits tidigare i historien och vilka som tagits fram efter hand. Om detta handlar boken, liksom om dryckernas plats i det gastronomiska landskapet. 2015 startades Svenska Dryckesakademien av bl.a. författaren i avsikt att sprida kunskap om drycker framställda i Sverige.I text och med hjälp av många fotografier går författaren igenom vatten; mjölk och andra animalier;sav; must; nektar och saft; örtdrycker; ojästa maltdrycker; jästa drycker; syrade drycker; alkoholdestillerade drycker och destillat; kolsyrade drycker etc. Han diskuterar lagring, blandningar, förpackningar och de olika möjligheter som finns. Svenska drycker är ett arbete som bör bli ett standardverk.Martin Ragnar är författare och civilingenjör, kemist, forskare och språk- och kulturvetare. Han har utgivit bl.a. Svensk ostkultur, Grisens historia och Regional matkultur.
Carlsson 1 9789173319195
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn