-
Ägget.
Inplastat förlagsband. Gallrad biblioteksbok. Förutom stämplar etc. är boken i mycket gott skick. 2018
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173318891
- Titel
- Ägget
- Författare
- Ekdahl, Mats
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 271 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare av Svenska Måltidsakademiens pris i kategorin Speciallitteratur råvara 2018!Intet inom hela kokkonsten kan jämföras med ägget , fastslog en av matkonstens storheter. I det enkla finner man sann rikedom. Ägget, så osannolikt och vardagligt är förbundet med så mycket intressant historik och så många fantastiska kulinariska kreationer. Det får man klart för sig i denna ypperliga matmonografi, som spänner över hela jorden och från forntid till nuet. Så formulerar sig i denna boks företal den insiktsfulle matskribenten och kocken Jens Linder.
Ägget är en lovsång till just ägget. Självfallet förmedlas här ett oändligt antal lockande recept på äggrätter alltifrån kokta, stekta och pocherade ägg till kärleksomeletter, till suffléer, äggstanningar, äggröror och äggstuvningar. Här avhandlas vilka ägg som smakar bäst bruna, vita eller spräckliga? Kvinnliga och manliga mästare i köket avslöjar favoriträtter med ägg; någon av dem kunde erbjuda upp till 300 recept. Också de välkända skönlitterära författarna skriver om ägg i sina romaner, noveller och dikter. Konstnärerna har genom tiderna aptitretande återgivit ägg och äggmatlagning i sina målningar från dunkelt upplysta kök. Även i filmen och fotokonsten serveras och lockar ägget och dess fulländade form.
Ägget är kultur- och mathistoria, en myllrande rik och överraskande framställning. Vilket som kom först ägget eller hönan får också ett svar. Värp först och kackla sedan är ett passande och kärnfullt citat av operasångerskan Birgit Nilsson, själv bonddotter. Mats Ekdahls infallsrika text ledsagas av ett spännande antal bilder, där ägget förstås är temat i olika dimensioner.
9789173318891 -
Ägget
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2018. 271 sidor.
Mycket gott skick. Varsamt läst. Lätt bruksslitage. Gulnade ark. Utgallrad biblioteksbok. Inplastad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173318891
- Titel
- Ägget
- Författare
- Ekdahl, Mats
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 271 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare av Svenska Måltidsakademiens pris i kategorin Speciallitteratur råvara 2018!Intet inom hela kokkonsten kan jämföras med ägget , fastslog en av matkonstens storheter. I det enkla finner man sann rikedom. Ägget, så osannolikt och vardagligt är förbundet med så mycket intressant historik och så många fantastiska kulinariska kreationer. Det får man klart för sig i denna ypperliga matmonografi, som spänner över hela jorden och från forntid till nuet. Så formulerar sig i denna boks företal den insiktsfulle matskribenten och kocken Jens Linder.
Ägget är en lovsång till just ägget. Självfallet förmedlas här ett oändligt antal lockande recept på äggrätter alltifrån kokta, stekta och pocherade ägg till kärleksomeletter, till suffléer, äggstanningar, äggröror och äggstuvningar. Här avhandlas vilka ägg som smakar bäst bruna, vita eller spräckliga? Kvinnliga och manliga mästare i köket avslöjar favoriträtter med ägg; någon av dem kunde erbjuda upp till 300 recept. Också de välkända skönlitterära författarna skriver om ägg i sina romaner, noveller och dikter. Konstnärerna har genom tiderna aptitretande återgivit ägg och äggmatlagning i sina målningar från dunkelt upplysta kök. Även i filmen och fotokonsten serveras och lockar ägget och dess fulländade form.
Ägget är kultur- och mathistoria, en myllrande rik och överraskande framställning. Vilket som kom först ägget eller hönan får också ett svar. Värp först och kackla sedan är ett passande och kärnfullt citat av operasångerskan Birgit Nilsson, själv bonddotter. Mats Ekdahls infallsrika text ledsagas av ett spännande antal bilder, där ägget förstås är temat i olika dimensioner.
Carlsson 1 9789173318891 -
Ägget
Inbunden bok. Carlsson. 2018. 271 sidor.
Gott skick. Inbundet pappband. Något kantstött rygg. Enstaka blyertsanteckningar. Illustrerad. Dedikation från förf.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173318891
- Titel
- Ägget
- Författare
- Ekdahl, Mats
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 271 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare av Svenska Måltidsakademiens pris i kategorin Speciallitteratur råvara 2018!Intet inom hela kokkonsten kan jämföras med ägget , fastslog en av matkonstens storheter. I det enkla finner man sann rikedom. Ägget, så osannolikt och vardagligt är förbundet med så mycket intressant historik och så många fantastiska kulinariska kreationer. Det får man klart för sig i denna ypperliga matmonografi, som spänner över hela jorden och från forntid till nuet. Så formulerar sig i denna boks företal den insiktsfulle matskribenten och kocken Jens Linder.
Ägget är en lovsång till just ägget. Självfallet förmedlas här ett oändligt antal lockande recept på äggrätter alltifrån kokta, stekta och pocherade ägg till kärleksomeletter, till suffléer, äggstanningar, äggröror och äggstuvningar. Här avhandlas vilka ägg som smakar bäst bruna, vita eller spräckliga? Kvinnliga och manliga mästare i köket avslöjar favoriträtter med ägg; någon av dem kunde erbjuda upp till 300 recept. Också de välkända skönlitterära författarna skriver om ägg i sina romaner, noveller och dikter. Konstnärerna har genom tiderna aptitretande återgivit ägg och äggmatlagning i sina målningar från dunkelt upplysta kök. Även i filmen och fotokonsten serveras och lockar ägget och dess fulländade form.
Ägget är kultur- och mathistoria, en myllrande rik och överraskande framställning. Vilket som kom först ägget eller hönan får också ett svar. Värp först och kackla sedan är ett passande och kärnfullt citat av operasångerskan Birgit Nilsson, själv bonddotter. Mats Ekdahls infallsrika text ledsagas av ett spännande antal bilder, där ägget förstås är temat i olika dimensioner.
Carlsson 9789173318891 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789173318891
- Titel
- Ägget
- Författare
- Ekdahl, Mats
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 271 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare av Svenska Måltidsakademiens pris i kategorin Speciallitteratur råvara 2018!Intet inom hela kokkonsten kan jämföras med ägget , fastslog en av matkonstens storheter. I det enkla finner man sann rikedom. Ägget, så osannolikt och vardagligt är förbundet med så mycket intressant historik och så många fantastiska kulinariska kreationer. Det får man klart för sig i denna ypperliga matmonografi, som spänner över hela jorden och från forntid till nuet. Så formulerar sig i denna boks företal den insiktsfulle matskribenten och kocken Jens Linder.
Ägget är en lovsång till just ägget. Självfallet förmedlas här ett oändligt antal lockande recept på äggrätter alltifrån kokta, stekta och pocherade ägg till kärleksomeletter, till suffléer, äggstanningar, äggröror och äggstuvningar. Här avhandlas vilka ägg som smakar bäst bruna, vita eller spräckliga? Kvinnliga och manliga mästare i köket avslöjar favoriträtter med ägg; någon av dem kunde erbjuda upp till 300 recept. Också de välkända skönlitterära författarna skriver om ägg i sina romaner, noveller och dikter. Konstnärerna har genom tiderna aptitretande återgivit ägg och äggmatlagning i sina målningar från dunkelt upplysta kök. Även i filmen och fotokonsten serveras och lockar ägget och dess fulländade form.
Ägget är kultur- och mathistoria, en myllrande rik och överraskande framställning. Vilket som kom först ägget eller hönan får också ett svar. Värp först och kackla sedan är ett passande och kärnfullt citat av operasångerskan Birgit Nilsson, själv bonddotter. Mats Ekdahls infallsrika text ledsagas av ett spännande antal bilder, där ägget förstås är temat i olika dimensioner.
9789173318891 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789173318891
- Titel
- Ägget
- Författare
- Ekdahl, Mats
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 271 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare av Svenska Måltidsakademiens pris i kategorin Speciallitteratur råvara 2018!Intet inom hela kokkonsten kan jämföras med ägget , fastslog en av matkonstens storheter. I det enkla finner man sann rikedom. Ägget, så osannolikt och vardagligt är förbundet med så mycket intressant historik och så många fantastiska kulinariska kreationer. Det får man klart för sig i denna ypperliga matmonografi, som spänner över hela jorden och från forntid till nuet. Så formulerar sig i denna boks företal den insiktsfulle matskribenten och kocken Jens Linder.
Ägget är en lovsång till just ägget. Självfallet förmedlas här ett oändligt antal lockande recept på äggrätter alltifrån kokta, stekta och pocherade ägg till kärleksomeletter, till suffléer, äggstanningar, äggröror och äggstuvningar. Här avhandlas vilka ägg som smakar bäst bruna, vita eller spräckliga? Kvinnliga och manliga mästare i köket avslöjar favoriträtter med ägg; någon av dem kunde erbjuda upp till 300 recept. Också de välkända skönlitterära författarna skriver om ägg i sina romaner, noveller och dikter. Konstnärerna har genom tiderna aptitretande återgivit ägg och äggmatlagning i sina målningar från dunkelt upplysta kök. Även i filmen och fotokonsten serveras och lockar ägget och dess fulländade form.
Ägget är kultur- och mathistoria, en myllrande rik och överraskande framställning. Vilket som kom först ägget eller hönan får också ett svar. Värp först och kackla sedan är ett passande och kärnfullt citat av operasångerskan Birgit Nilsson, själv bonddotter. Mats Ekdahls infallsrika text ledsagas av ett spännande antal bilder, där ägget förstås är temat i olika dimensioner.
Carlsson 1 9789173318891
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn