-
Snabbmatslandet
Pocketbok. Ordfront förlag. 1 uppl. 2003. 480 sidor.
Mycket gott skick. snabbmatslandet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront förlag 1 9173249726 -
Snabbmatslandet
Pocketbok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2003. 480 sidor.
Mycket gott skick. Månad och årtal står skrivet på framsidan baksida :)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront Förlag 1 9173249726 -
Snabbmatslandet
Pocketbok. Ordfront förlag. 1 uppl. 2003. 480 sidor.
Mycket gott skick. Bra exemplar
Se även våra andra böckerInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront förlag 1 9173249726 -
Snabbmatslandet
Pocketbok. Ordfront förlag. 1 uppl. 2003. 480 sidor.
Mycket gott skick. SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivela läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173249720
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront förlag 1 9789173249720 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront Förlag 1 9173249726 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront Förlag 9173249726 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
9173249726 -
Snabbmatslandet - ett mål för McWorld.
Övers. Stefan Lindgren. Ordfront Pocket2004. 274 g. Mycket gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
9173249726 -
Snabbmatslandet
Ordfront 2003. Pocket 485 sidor. Smaken och doften på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda "smakfabriker". en enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals, ja, till och med hundratals olika kor. Snabbmatsföretagen har k läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
9173249726 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront förlag 1 9173249726 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront förlag 1 9173249726 -
Snabbmatslandet
Pocketbok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2003. 480 sidor.
Mycket gott skick. I ¨¨Snabbmatslandet¨¨ gör Eric Schlosser en fascinerande resa i snabbmaten hemland USA.
Översättning Stefan LindgrenInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173249720
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront Förlag 1 9789173249720 -
Snabbmatslandet
Pocketbok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2003. 480 sidor.
Mycket gott skick. I ¨¨Snabbmatslandet¨¨ gör Eric Schlosser en fascinerande resa i snabbmaten hemland USA.
Översättning Stefan LindgrenInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront Förlag 1 9173249726 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront förlag 1 9173249726 -
Snabbmatslandet
Pocketbok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2003. 480 sidor.
Nyskick. Visste du: Att smaken och doften på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda "smakfabriker"? Att en enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals, ja, till och med hundratals olika kor? I Snabbmatslandet gör Eric Schlosser e läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront Förlag 1 9173249726 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront förlag 1 9173249726 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789173249720
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront förlag 1 9789173249720 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront förlag 1 9173249726 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789173249720
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront Förlag 1 9789173249720 -
Snabbmatslandet - ett mål för McWorld
Pocketbok.
Mycket gott skick. Ordfront. Stockholm 2003 Ordfront pocket, 484sid. (Högre upplösning av bilder kan erhållas på begäran.) Hjärtligt välkommen med Din beställning! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173249720
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
9789173249720 -
Snabbmatslandet
Pocketbok. Ordfront förlag. 1 uppl. 2003. 480 sidor.
Nära nyskick. mycket fint exemplar helt oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront förlag 1 9173249726 -
Snabbmatslandet (R6H5)
Pocketbok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2003. 480 sidor.
Mycket gott skick. Hållbart biblioteksinplastad med stämplar, annars utan anmärkning. Verkar oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront Förlag 1 9173249726 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront förlag 1 9173249726 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront förlag 1 9173249726 -
Snabbmatslandet - Ett mål för McWorld
Pocketbok. OrdfrontPocket. 2003. 485 s. Pocket. 18x11cm. 300 gram.
Mycket gott skick. /nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
9173249726 -
Snabbmatslandet
Pocketbok. Ordfront förlag. 1 uppl. 2003. 480 sidor.
Mycket gott skick. (F) Oläst. Något gulnade sidor
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront förlag 1 9173249726 -
Snabbmatslandet
Pocketbok.
Mycket gott skick. Ett mål för McWorld. En granskning av den tvivelaktiga processen kring snabbmatsproduktionen i USA. Ordfront 2003. 484s. Pocket. Foton i sv/v. ISBN 91-7324-972-6. ,Mycket gott skick.,9173249726, … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173249726
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Schlosser, Eric
- Förlag
- Ordfront förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 261 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SMAKEN OCH DOFTEN på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig mer att smaka som förr.FÖRFATTAREN: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
9173249726
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn