-
Omegakost bra mat och god hälsa med medelhavs...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Pagina/Optimal. 2004. 454 s. 16 x 23cm. Omslaget har lätt slitage i ovankant.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172411166
- Titel
- Omegakost - Bra mat och god hälsa med medelhavsdiet
- Författare
- Artemis P. Simopoulos - Jo Robinson
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 260 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 234 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 782 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bra mat, bra fetter, god hälsa
Med denna bok får du:
sju enkla dietråd för att optimera fysisk och psykisk hälsa
en koncentrerad guide till vilken mat du behöver för att kroppen ska komma i bra balans
kostråd där du äter fett samtidigt som du tappar fett
femtio läckra recept som går snabbt och lätt att laga
en innehållsrik treveckorsmeny
De "goda fetterna" - essentiella fettsyrorna - finns i din kropp hela tiden. De hjälper hjärtat att slå och de påverkar inlärningsförmåga och minne. Det finns två typer av essentiella fettsyror, omega-6 och omega-3. Problemet med kosten idag är att den innehåller mer omega-6- än omega-3-syror. Denna obalans gör att vi lättare får hjärtproblem, cancer, sjuklig fetma, autoimmuna sjukdomar, allergier, diabetes och depressioner.
Omega-dieten i denna bok är naturlig och vältestad och den balanserar fettsyrorna i din kost. Massor av ljuvliga rätter som innehåller bra fetter, som salladsdressing, ost, ägg och fisk - och till och med en och annan dessert - tillsammans med massor av antioxidantrika frukter och grönsaker.
Artemis P. Simopoulos är medicine doktor och en världsberömd auktoritet i ämnet essentiella fettsyror och hälsa.
Översättningen är faktagranskad av Staffan Lindeberg, som är docent i allmänmedicin i Lund. Staffan Lindeberg är en frontfigur för evolutionsmedicin och paleolitisk kost och påpekar kostens betydelse för god hälsa.
9789172411166 -
Omegakost - Bra mat och god hälsa med medelha...
Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2004. 260 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. pprislapp på framsidan
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9172411163
- Titel
- Omegakost - Bra mat och god hälsa med medelhavsdiet
- Författare
- Artemis P. Simopoulos - Jo Robinson
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 260 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 234 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 782 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bra mat, bra fetter, god hälsa
Med denna bok får du:
sju enkla dietråd för att optimera fysisk och psykisk hälsa
en koncentrerad guide till vilken mat du behöver för att kroppen ska komma i bra balans
kostråd där du äter fett samtidigt som du tappar fett
femtio läckra recept som går snabbt och lätt att laga
en innehållsrik treveckorsmeny
De "goda fetterna" - essentiella fettsyrorna - finns i din kropp hela tiden. De hjälper hjärtat att slå och de påverkar inlärningsförmåga och minne. Det finns två typer av essentiella fettsyror, omega-6 och omega-3. Problemet med kosten idag är att den innehåller mer omega-6- än omega-3-syror. Denna obalans gör att vi lättare får hjärtproblem, cancer, sjuklig fetma, autoimmuna sjukdomar, allergier, diabetes och depressioner.
Omega-dieten i denna bok är naturlig och vältestad och den balanserar fettsyrorna i din kost. Massor av ljuvliga rätter som innehåller bra fetter, som salladsdressing, ost, ägg och fisk - och till och med en och annan dessert - tillsammans med massor av antioxidantrika frukter och grönsaker.
Artemis P. Simopoulos är medicine doktor och en världsberömd auktoritet i ämnet essentiella fettsyror och hälsa.
Översättningen är faktagranskad av Staffan Lindeberg, som är docent i allmänmedicin i Lund. Staffan Lindeberg är en frontfigur för evolutionsmedicin och paleolitisk kost och påpekar kostens betydelse för god hälsa.
Optimal Förlag 1 9172411163 -
Omegakost - Bra mat och god hälsa med medelha...
Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2004. 260 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172411166
- Titel
- Omegakost - Bra mat och god hälsa med medelhavsdiet
- Författare
- Artemis P. Simopoulos - Jo Robinson
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 260 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 234 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 782 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bra mat, bra fetter, god hälsa
Med denna bok får du:
sju enkla dietråd för att optimera fysisk och psykisk hälsa
en koncentrerad guide till vilken mat du behöver för att kroppen ska komma i bra balans
kostråd där du äter fett samtidigt som du tappar fett
femtio läckra recept som går snabbt och lätt att laga
en innehållsrik treveckorsmeny
De "goda fetterna" - essentiella fettsyrorna - finns i din kropp hela tiden. De hjälper hjärtat att slå och de påverkar inlärningsförmåga och minne. Det finns två typer av essentiella fettsyror, omega-6 och omega-3. Problemet med kosten idag är att den innehåller mer omega-6- än omega-3-syror. Denna obalans gör att vi lättare får hjärtproblem, cancer, sjuklig fetma, autoimmuna sjukdomar, allergier, diabetes och depressioner.
Omega-dieten i denna bok är naturlig och vältestad och den balanserar fettsyrorna i din kost. Massor av ljuvliga rätter som innehåller bra fetter, som salladsdressing, ost, ägg och fisk - och till och med en och annan dessert - tillsammans med massor av antioxidantrika frukter och grönsaker.
Artemis P. Simopoulos är medicine doktor och en världsberömd auktoritet i ämnet essentiella fettsyror och hälsa.
Översättningen är faktagranskad av Staffan Lindeberg, som är docent i allmänmedicin i Lund. Staffan Lindeberg är en frontfigur för evolutionsmedicin och paleolitisk kost och påpekar kostens betydelse för god hälsa.
Optimal Förlag 1 9789172411166 -
Omegakost - Bra mat och god hälsa med medelha...
Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2004. 260 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9172411163
- Titel
- Omegakost - Bra mat och god hälsa med medelhavsdiet
- Författare
- Artemis P. Simopoulos - Jo Robinson
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 260 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 234 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 782 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bra mat, bra fetter, god hälsa
Med denna bok får du:
sju enkla dietråd för att optimera fysisk och psykisk hälsa
en koncentrerad guide till vilken mat du behöver för att kroppen ska komma i bra balans
kostråd där du äter fett samtidigt som du tappar fett
femtio läckra recept som går snabbt och lätt att laga
en innehållsrik treveckorsmeny
De "goda fetterna" - essentiella fettsyrorna - finns i din kropp hela tiden. De hjälper hjärtat att slå och de påverkar inlärningsförmåga och minne. Det finns två typer av essentiella fettsyror, omega-6 och omega-3. Problemet med kosten idag är att den innehåller mer omega-6- än omega-3-syror. Denna obalans gör att vi lättare får hjärtproblem, cancer, sjuklig fetma, autoimmuna sjukdomar, allergier, diabetes och depressioner.
Omega-dieten i denna bok är naturlig och vältestad och den balanserar fettsyrorna i din kost. Massor av ljuvliga rätter som innehåller bra fetter, som salladsdressing, ost, ägg och fisk - och till och med en och annan dessert - tillsammans med massor av antioxidantrika frukter och grönsaker.
Artemis P. Simopoulos är medicine doktor och en världsberömd auktoritet i ämnet essentiella fettsyror och hälsa.
Översättningen är faktagranskad av Staffan Lindeberg, som är docent i allmänmedicin i Lund. Staffan Lindeberg är en frontfigur för evolutionsmedicin och paleolitisk kost och påpekar kostens betydelse för god hälsa.
Optimal Förlag 1 9172411163 -
Omegakost - Bra mat och god hälsa med medelha...
Inbunden bok. Optimal Förlag. 2004.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172411166
- Titel
- Omegakost - Bra mat och god hälsa med medelhavsdiet
- Författare
- Artemis P. Simopoulos - Jo Robinson
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 260 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 234 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 782 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bra mat, bra fetter, god hälsa
Med denna bok får du:
sju enkla dietråd för att optimera fysisk och psykisk hälsa
en koncentrerad guide till vilken mat du behöver för att kroppen ska komma i bra balans
kostråd där du äter fett samtidigt som du tappar fett
femtio läckra recept som går snabbt och lätt att laga
en innehållsrik treveckorsmeny
De "goda fetterna" - essentiella fettsyrorna - finns i din kropp hela tiden. De hjälper hjärtat att slå och de påverkar inlärningsförmåga och minne. Det finns två typer av essentiella fettsyror, omega-6 och omega-3. Problemet med kosten idag är att den innehåller mer omega-6- än omega-3-syror. Denna obalans gör att vi lättare får hjärtproblem, cancer, sjuklig fetma, autoimmuna sjukdomar, allergier, diabetes och depressioner.
Omega-dieten i denna bok är naturlig och vältestad och den balanserar fettsyrorna i din kost. Massor av ljuvliga rätter som innehåller bra fetter, som salladsdressing, ost, ägg och fisk - och till och med en och annan dessert - tillsammans med massor av antioxidantrika frukter och grönsaker.
Artemis P. Simopoulos är medicine doktor och en världsberömd auktoritet i ämnet essentiella fettsyror och hälsa.
Översättningen är faktagranskad av Staffan Lindeberg, som är docent i allmänmedicin i Lund. Staffan Lindeberg är en frontfigur för evolutionsmedicin och paleolitisk kost och påpekar kostens betydelse för god hälsa.
Optimal Förlag 9789172411166
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn