-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9171338292
- Titel
- Skånska matmästare : : hälsningar från Malmö källarmästarklubb
- Författare
- Eja Nilsson
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 916 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De skånska krogarna har det väl beställt med alla de fina råvaror som förknippas med provinsen: nypotatis och tidiga Bjäregrönsaker, jordgubbar, äpplen, sill och annan fisk, kött från gårdsgrisar och charolais, småvilt, vildsvin och mycket annat.
Matskribenten Eja Nilsson har gjort en rundresa i Malmö med omnejd, träffat krögare och tecknat ner deras välsmakande recept. Många av krogarna som presenteras i Skånska Matmästare har gamla anor och en spännande historia, andra är unga och moderna. I boken berättar nestorn bland Malmös krögare, Lars Lendrop, om tiden då krogen var herrarnas domän och hur reglerna så småningom luckrades upp och det blev tillåtet för kvinnorna att med väninnor gå ut och äta "plockmat". Sten Broman har en given plats i avsnittet om Grand Hotel i Lund, där skapade han egna favoriträtter som t ex Bromans whiskyköttbullar. Det moderna representeras av t ex Mello Yello, det unga Malmös vattenhål vid idylliska Lilla Torg och Salt&Brygga, nyöppnad finkrog i fashionabla Västra Hamnen.
Skånska Matmästare är illustrerad med foton i färg och svart-vitt av Tine Guth Linse. Boken innehåller ett sextiotal recept men även krögarnas smarta tips för hemmamatlagaren.
Eja Nilsson är en flitig kokboksförfattare och välkänd matskribent som regelbundet medarbetar i Sydsvenskan.
Varsågoda och smaka på Malmö och Skåne - smaklig spis!
Bra Böcker 9171338292 -
Skånska matmästare. Hälsningar från Malmö Käl...
Bra Böcker. 2002. Ill. 144 s. Pbd. Skyddsomslag.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171338297
- Titel
- Skånska matmästare : : hälsningar från Malmö källarmästarklubb
- Författare
- Eja Nilsson
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 916 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De skånska krogarna har det väl beställt med alla de fina råvaror som förknippas med provinsen: nypotatis och tidiga Bjäregrönsaker, jordgubbar, äpplen, sill och annan fisk, kött från gårdsgrisar och charolais, småvilt, vildsvin och mycket annat.
Matskribenten Eja Nilsson har gjort en rundresa i Malmö med omnejd, träffat krögare och tecknat ner deras välsmakande recept. Många av krogarna som presenteras i Skånska Matmästare har gamla anor och en spännande historia, andra är unga och moderna. I boken berättar nestorn bland Malmös krögare, Lars Lendrop, om tiden då krogen var herrarnas domän och hur reglerna så småningom luckrades upp och det blev tillåtet för kvinnorna att med väninnor gå ut och äta "plockmat". Sten Broman har en given plats i avsnittet om Grand Hotel i Lund, där skapade han egna favoriträtter som t ex Bromans whiskyköttbullar. Det moderna representeras av t ex Mello Yello, det unga Malmös vattenhål vid idylliska Lilla Torg och Salt&Brygga, nyöppnad finkrog i fashionabla Västra Hamnen.
Skånska Matmästare är illustrerad med foton i färg och svart-vitt av Tine Guth Linse. Boken innehåller ett sextiotal recept men även krögarnas smarta tips för hemmamatlagaren.
Eja Nilsson är en flitig kokboksförfattare och välkänd matskribent som regelbundet medarbetar i Sydsvenskan.
Varsågoda och smaka på Malmö och Skåne - smaklig spis!
9789171338297 -
SKÅNSKA MATMÄSTARE
Inbunden bok. BRA BÖCKER. 2002. 144 s. Inbunden. 897 gram.
Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. VILL GÄRNA SÄLJA FLER BÖCKER TILL DIG, SÅ TITTA PÅ MINA ÖVRIGA ANNONSER..
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171338297
- Titel
- Skånska matmästare : : hälsningar från Malmö källarmästarklubb
- Författare
- Eja Nilsson
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 916 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De skånska krogarna har det väl beställt med alla de fina råvaror som förknippas med provinsen: nypotatis och tidiga Bjäregrönsaker, jordgubbar, äpplen, sill och annan fisk, kött från gårdsgrisar och charolais, småvilt, vildsvin och mycket annat.
Matskribenten Eja Nilsson har gjort en rundresa i Malmö med omnejd, träffat krögare och tecknat ner deras välsmakande recept. Många av krogarna som presenteras i Skånska Matmästare har gamla anor och en spännande historia, andra är unga och moderna. I boken berättar nestorn bland Malmös krögare, Lars Lendrop, om tiden då krogen var herrarnas domän och hur reglerna så småningom luckrades upp och det blev tillåtet för kvinnorna att med väninnor gå ut och äta "plockmat". Sten Broman har en given plats i avsnittet om Grand Hotel i Lund, där skapade han egna favoriträtter som t ex Bromans whiskyköttbullar. Det moderna representeras av t ex Mello Yello, det unga Malmös vattenhål vid idylliska Lilla Torg och Salt&Brygga, nyöppnad finkrog i fashionabla Västra Hamnen.
Skånska Matmästare är illustrerad med foton i färg och svart-vitt av Tine Guth Linse. Boken innehåller ett sextiotal recept men även krögarnas smarta tips för hemmamatlagaren.
Eja Nilsson är en flitig kokboksförfattare och välkänd matskribent som regelbundet medarbetar i Sydsvenskan.
Varsågoda och smaka på Malmö och Skåne - smaklig spis!
9789171338297 -
SKÅNSKA MATMÄSTARE
Inb med skyddsomslag, Bra Böcker 2002, 144 sid, illustrationer i färg, fotograf Tine Guth Linse. Många recept på skånsk mat från olika krögare såsom Årstiderna, Petri Pumpa, Salt & Brygga, Skanörs gästgivaregård m fl. En inspirerande och intressant bok i läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171338292
- Titel
- Skånska matmästare : : hälsningar från Malmö källarmästarklubb
- Författare
- Eja Nilsson
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 916 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De skånska krogarna har det väl beställt med alla de fina råvaror som förknippas med provinsen: nypotatis och tidiga Bjäregrönsaker, jordgubbar, äpplen, sill och annan fisk, kött från gårdsgrisar och charolais, småvilt, vildsvin och mycket annat.
Matskribenten Eja Nilsson har gjort en rundresa i Malmö med omnejd, träffat krögare och tecknat ner deras välsmakande recept. Många av krogarna som presenteras i Skånska Matmästare har gamla anor och en spännande historia, andra är unga och moderna. I boken berättar nestorn bland Malmös krögare, Lars Lendrop, om tiden då krogen var herrarnas domän och hur reglerna så småningom luckrades upp och det blev tillåtet för kvinnorna att med väninnor gå ut och äta "plockmat". Sten Broman har en given plats i avsnittet om Grand Hotel i Lund, där skapade han egna favoriträtter som t ex Bromans whiskyköttbullar. Det moderna representeras av t ex Mello Yello, det unga Malmös vattenhål vid idylliska Lilla Torg och Salt&Brygga, nyöppnad finkrog i fashionabla Västra Hamnen.
Skånska Matmästare är illustrerad med foton i färg och svart-vitt av Tine Guth Linse. Boken innehåller ett sextiotal recept men även krögarnas smarta tips för hemmamatlagaren.
Eja Nilsson är en flitig kokboksförfattare och välkänd matskribent som regelbundet medarbetar i Sydsvenskan.
Varsågoda och smaka på Malmö och Skåne - smaklig spis!
9171338292 -
Skånska matmästare : : hälsningar från Malmö...
Inbunden bok. Bra Böcker. 2002. 144 sidor.
Nära nyskick. Fläck på skyddsomslaget efter prislapp.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171338292
- Titel
- Skånska matmästare : : hälsningar från Malmö källarmästarklubb
- Författare
- Eja Nilsson
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 916 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De skånska krogarna har det väl beställt med alla de fina råvaror som förknippas med provinsen: nypotatis och tidiga Bjäregrönsaker, jordgubbar, äpplen, sill och annan fisk, kött från gårdsgrisar och charolais, småvilt, vildsvin och mycket annat.
Matskribenten Eja Nilsson har gjort en rundresa i Malmö med omnejd, träffat krögare och tecknat ner deras välsmakande recept. Många av krogarna som presenteras i Skånska Matmästare har gamla anor och en spännande historia, andra är unga och moderna. I boken berättar nestorn bland Malmös krögare, Lars Lendrop, om tiden då krogen var herrarnas domän och hur reglerna så småningom luckrades upp och det blev tillåtet för kvinnorna att med väninnor gå ut och äta "plockmat". Sten Broman har en given plats i avsnittet om Grand Hotel i Lund, där skapade han egna favoriträtter som t ex Bromans whiskyköttbullar. Det moderna representeras av t ex Mello Yello, det unga Malmös vattenhål vid idylliska Lilla Torg och Salt&Brygga, nyöppnad finkrog i fashionabla Västra Hamnen.
Skånska Matmästare är illustrerad med foton i färg och svart-vitt av Tine Guth Linse. Boken innehåller ett sextiotal recept men även krögarnas smarta tips för hemmamatlagaren.
Eja Nilsson är en flitig kokboksförfattare och välkänd matskribent som regelbundet medarbetar i Sydsvenskan.
Varsågoda och smaka på Malmö och Skåne - smaklig spis!
Bra Böcker 9171338292
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn