Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

9789171263520

Din sökning gav ingen träff. Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
The Nobel Prize cookbook : new recipes and classic menus

The Nobel Prize cookbook : new recipes and classic menus

Inbundna böcker. Max Ström. 2016. 250 sidor.

The Nobel Banquet is the most prestigious banquet in the world, and over the years the food served has gained nearly mythical status. In this book, three of the most prominent Swedish chefs interpret 50 of the best recipes, allowing food enthusiasts to create their very own exquisite Nobel Banquet.In addition to being one of Sweden’s most acclaimed chefs, Niclas Wahlström is also an outstanding recipe author. He runs Restaurang Säsong in Västerås. He has been in charge of two Nobel Banquets, in 2009 and 2010, and he assembled the dishes in this book.Fredrik Eriksson was named Chef of the Year in Sweden in 1987, and has been a member of Sweden’s national culinary team for many years. He is a culinary advisor to the Nobel Foundation, and the owner and manager of Långbro värdshus in Älvsjö and Restaurang Asplund in Solna.Gert Klötzke, the 1986 Chef of the Year in Sweden, has coached both the Swedish and Finnish national culinary teams. He has written or contributed to over 30 cookbooks. He is a professor of gastronomy at the School of Restaurant and Culinary Arts at Umeå University, and a culinary advisor to the Nobel Foundation.

Förlagsfakta

ISBN
9789171263520
Titel
The Nobel Prize cookbook : new recipes and classic menus
Författare
Klötzke, Gert
Förlag
Max Ström
Utgivningsår
2016
Omfång
250 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
222 x 297 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
1473 g
Språk
English