-
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Boken är perfekt men skyddsomslaget har en liten fuktskada högst upp på baksidan. En av de absolut bästa vegetariska kokböckerna. Pedagogisk, inspirerande och vacker.
Vegetarisk kokbok.
BOKREA! Rean pågår till slutet av april. Sök på bokrea bland min läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Lättare bruksslitage och lättare hanteringsslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för m läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Stort format
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Illustrerad i färg.
Boken har ca 20 sidor som har tillbakavikta hundöron i överkant.
Annars fri från spår av matlagning, kladdiga fingrar etc. Fint skick helt enkelt!
M&D 20210107 … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Mycket rikt illustr. - Välaktat ex i nyskick / nära nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 1:a uppl. 2013. 415 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. En grundbok i vegetarisk matlagning med recept dag fö dag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 1:a 9789171262622 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn