-
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Mycket gott skick. Varsamt läst. Lätt slitage pärm
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Perfekt skick, troligen oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nära nyskick. Endast bläddrat i.
Kolla mina andra annonser för samfrakt.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! Historia, märken, tillverkning & konste...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. Första uppl. 2017. 128 sidor.
Gott skick. 18 x 25 cm, 550 gram. Rikt illustrerad med färgfoton. Stukning övre pärmhörn - se bild, frånsett det mycket gott skick. Postas inom ett dygn
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic Första 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! - Historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nära nyskick. Inbunden, pappband. Rikt illustrerad i färg och s/v. I fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! historia, märken, tillverkning & konste...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bokförlaget Semic. 2017. 128 s. Förlagsband. 17,5 x 24,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
9789155264253 -
Snus! Historia, märken, tillverkning & konste...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2017. 128 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden. Rakt och rent ex. Pärmarnas hörn obetydligt nötta. Inlagan i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 1 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nära nyskick. Förlagets pappband, stor 8o. Mycket fint ex, presentskick! Se också våra övriga böcker - samma fraktpris oavsett antal titlar du beställer av oss. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nyskick. Dekorerat pappband
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Mycket gott skick. *
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1:a uppl. 2017. 128 sidor.
Mycket gott skick. Fint förlagsband om snusets historia i gävle
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 1:a 9789155264253 -
SNUS! – Historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. – FÖRLAGSNY! – Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nyskick. – FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.
Svenskt snus h läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
– FÖRLAGSNY! – Bokförlaget Semic 9789155264253 -
SNUS : historia, märken, tillverkning & konst...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nyskick. FÖRLAGSNY
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. Andra uppl. 2017. 128 sidor.
Nära nyskick. Kartonnage. Trådbunden. 18x25 cm. 561 gram.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic Andra 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nyskick. Rikt illustr.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny.
Hylla 102Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! Historia, märken, tillverkning & konst...
Inbunden bok. Semic . 2017. 128 sidor.
Nyskick. Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Semic 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nyskick. Förlagsny................// Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kon läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer - svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.
Svenskt snus läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253 -
Snus! : historia, märken, tillverkning & kons...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Nyskick. Förlagsny..............Nu kommer den reviderade utgåvan av populära Snus!
Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos sto läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264253
- Titel
- Snus! : historia, märken, tillverkning & konsten att snusa
- Författare
- Jonson, Mats
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 561 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en miljon snusare i Sverige. Inte sedan rekordåren kring 1917 har snuskonsumtionen legat på samma nivåer – svenskarna snusar 7 000 ton årligen och har idag flera hundra sorter att välja bland.Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.En unik snuskultur har växt fram i Sverige – en kultur som har en spännande framtid för sig. Alltfler snusare prövar sig runt i det rika och varierade snusutbudet och har börjat upptäcka tjusningen med att välja olika snus för olika tillfällen. På många ställen hålls provningar och kurser i konsten att kombinera snus och ädla drycker. Restauranger erbjuder allt oftare noga utvalt snus som den perfekta avrundningen på middagsupplevelsen.Snuset är kort sagt på väg att bli en fullt integrerad del av den totala gastronomin och ett självklart inslag i livsnjutarens liv.Snus! är boken om det svenska snuset. Den handlar om dagens moderna snuser, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Den berättar om snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. Boken lär ut hur man provar och bedömer snus – och beskriver konsten att njuta av det. Den ger råd om köp och förvaring och guidar i ett unikt provningsavsnitt till över 200 provade och poängsatta snuser.
Bokförlaget Semic 9789155264253
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn