-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153434696
- Titel
- Cookies
- Författare
- Ingrid Wikholm
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 218 mm Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 378 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den mest kända varianten av cookie är förmodligen chocolate chip cookie, med bitar av hackad ckoklad. Men kaksmeten kan smaksättas med mycket annat, bland annat kaffe, citron, torkade bär och naturligtvis nötter av olika slag. Några goda kombinationer som presenteras i den här boken är cookies med torkade jordgubbar och vit choklad, cookies med Toblerone, cookies med cashewnötter och honung.
Cookies började dyka upp i Nordamerika i början på 1800-talet, men förmodligen har man i alla tider rullat deg till runda bollar, plattat ut dem lite med handen och gräddat dem. Man kan också knåda ihop en liten limpa och sedan skära den i lika tjocka skivor. En annan variant är att helt enkelt klicka ut smeten glest på pappersklädd plåt.
Cookies kan se lite anspråkslösa ut, men här är det inte det yttre som räknas utan det inre. Och hembakade goda cookies överträffar det mesta!
Ica Bokförlag 1 9789153434696 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153434696
- Titel
- Cookies
- Författare
- Ingrid Wikholm
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 218 mm Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 378 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den mest kända varianten av cookie är förmodligen chocolate chip cookie, med bitar av hackad ckoklad. Men kaksmeten kan smaksättas med mycket annat, bland annat kaffe, citron, torkade bär och naturligtvis nötter av olika slag. Några goda kombinationer som presenteras i den här boken är cookies med torkade jordgubbar och vit choklad, cookies med Toblerone, cookies med cashewnötter och honung.
Cookies började dyka upp i Nordamerika i början på 1800-talet, men förmodligen har man i alla tider rullat deg till runda bollar, plattat ut dem lite med handen och gräddat dem. Man kan också knåda ihop en liten limpa och sedan skära den i lika tjocka skivor. En annan variant är att helt enkelt klicka ut smeten glest på pappersklädd plåt.
Cookies kan se lite anspråkslösa ut, men här är det inte det yttre som räknas utan det inre. Och hembakade goda cookies överträffar det mesta!
Ica Bokförlag 1 9789153434696 -
Cookies
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2011. 64 sidor.
Nyskick. Färgfotoillustrerad. Oläst. Slutsåld
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153434696
- Titel
- Cookies
- Författare
- Ingrid Wikholm
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 218 mm Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 378 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den mest kända varianten av cookie är förmodligen chocolate chip cookie, med bitar av hackad ckoklad. Men kaksmeten kan smaksättas med mycket annat, bland annat kaffe, citron, torkade bär och naturligtvis nötter av olika slag. Några goda kombinationer som presenteras i den här boken är cookies med torkade jordgubbar och vit choklad, cookies med Toblerone, cookies med cashewnötter och honung.
Cookies började dyka upp i Nordamerika i början på 1800-talet, men förmodligen har man i alla tider rullat deg till runda bollar, plattat ut dem lite med handen och gräddat dem. Man kan också knåda ihop en liten limpa och sedan skära den i lika tjocka skivor. En annan variant är att helt enkelt klicka ut smeten glest på pappersklädd plåt.
Cookies kan se lite anspråkslösa ut, men här är det inte det yttre som räknas utan det inre. Och hembakade goda cookies överträffar det mesta!
Ica Bokförlag 1 9789153434696 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153434696
- Titel
- Cookies
- Författare
- Ingrid Wikholm
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 218 mm Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 378 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den mest kända varianten av cookie är förmodligen chocolate chip cookie, med bitar av hackad ckoklad. Men kaksmeten kan smaksättas med mycket annat, bland annat kaffe, citron, torkade bär och naturligtvis nötter av olika slag. Några goda kombinationer som presenteras i den här boken är cookies med torkade jordgubbar och vit choklad, cookies med Toblerone, cookies med cashewnötter och honung.
Cookies började dyka upp i Nordamerika i början på 1800-talet, men förmodligen har man i alla tider rullat deg till runda bollar, plattat ut dem lite med handen och gräddat dem. Man kan också knåda ihop en liten limpa och sedan skära den i lika tjocka skivor. En annan variant är att helt enkelt klicka ut smeten glest på pappersklädd plåt.
Cookies kan se lite anspråkslösa ut, men här är det inte det yttre som räknas utan det inre. Och hembakade goda cookies överträffar det mesta!
Ica Bokförlag 1 9789153434696
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn