-
Naturens läckerheter
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2004. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Läst men väldigt fin
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842707
- Titel
- Naturens läckerheter
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.
Prisma 2 9789151842707 -
Naturens läckerheter
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2004. 192 sidor.
Mycket gott skick. Försättsblad bortrivet, annars mkt gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 915184270x
- Titel
- Naturens läckerheter
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.
Prisma 2 915184270x -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 915184270x
- Titel
- Naturens läckerheter
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.
Prisma 2 915184270x -
Naturens läckerheter
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2004. 192 sidor.
Mycket gott skick. Illustrerad. Namnetikett överstruken med tusch.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842707
- Titel
- Naturens läckerheter
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.
Prisma 2 9789151842707 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 915184270x
- Titel
- Naturens läckerheter
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.
Prisma 2 915184270x -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 915184270x
- Titel
- Naturens läckerheter
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.
Prisma 2 915184270x -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 915184270x
- Titel
- Naturens läckerheter
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.
Prisma 2 915184270x -
Naturens läckerheter
Inbunden bok.
Nyskick. Bokförlaget Prisma 2004 (2:a uppl.), 192s. B/H=19,5x23. Vikt = 703g. Dekorerat laminatband (kartonnage). Rikligt fotoillustrerad i färg samt mängder av härliga recept. Nyskick.
ISBN: 915184270X … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 915184270X
- Titel
- Naturens läckerheter
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.
915184270X -
Naturens läckerheter
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2004. 192 sidor.
Nyskick. Rikl.färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842707
- Titel
- Naturens läckerheter
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.
Prisma 2 9789151842707 -
Naturens läckerheter
Inbunden bok.
Nära nyskick. Prisma. 2004. 191 s. Förlagsband. 19,5 x 23,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842707
- Titel
- Naturens läckerheter
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.
9789151842707 -
NATURENS LÄCKERHETER
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2004. 192 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, obet. ytmärken på omslaget. – Se fler bilder! ––
Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär oc läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842707
- Titel
- Naturens läckerheter
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.
Prisma 2 9789151842707 -
NATURENS LÄCKERHETER
Nyskick. Prisma 2004. Illustrerat, laminerat pappband. 192 sidor, 709 gram. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 915184270X
- Titel
- Naturens läckerheter
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.
915184270X -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 915184270X
- Titel
- Naturens läckerheter
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.
Prisma 2 915184270X -
Naturens läckerheter
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2004. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Botanik och matlagning med ( många!) skogsväxter.
Inger Ingmanson är väldigt kunnig i sitt områdeInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 915184270X
- Titel
- Naturens läckerheter
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.
Prisma 2 915184270X -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 915184270x
- Titel
- Naturens läckerheter
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.
Prisma 2 915184270x
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn