-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789147053926
- Titel
- Näringslära
- Författare
- Christenson, Ingrid
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 450 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Intresset för hälsa och livsstil, mat och matkultur är stort. För att förstå hur viktig maten är och hur livsmedelsval och beredning påverkar oss, krävs kunskaper i näringslära.
Näringslära ger såväl grundläggande som fördjupade kunskaper i ämnet. Här behandlas bl.a. sambandet mellan kost och hälsa, näringsämnen, närings- och energibehov och kostvanor i Sverige och övriga världen.
Läs mer
Ett separat kapitel om dietetik beskriver specialkoster och koster vid särskilda behov. Boken avslutas med livsmedelstabeller och näringsrekommendationer.
Näringslära är avsedd för kursen med samma namn på gymnasieskolans Hotell- och restaurangprogram och Livsmedelsprogram. Den kan även användas på andra utbildningar där kost och hälsa ingår, och av alla som är intresserade av kostfrågor.
Boken finns inläst för elever med läs- och skrivsvårigheter. Beställs hos Inläsningstjänst AB, tel 08-556 115 50, www.inlasningstjanst.se
Liber 1 9789147053926 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9147053925
- Titel
- Näringslära
- Författare
- Christenson, Ingrid
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 450 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Intresset för hälsa och livsstil, mat och matkultur är stort. För att förstå hur viktig maten är och hur livsmedelsval och beredning påverkar oss, krävs kunskaper i näringslära.
Näringslära ger såväl grundläggande som fördjupade kunskaper i ämnet. Här behandlas bl.a. sambandet mellan kost och hälsa, näringsämnen, närings- och energibehov och kostvanor i Sverige och övriga världen.
Läs mer
Ett separat kapitel om dietetik beskriver specialkoster och koster vid särskilda behov. Boken avslutas med livsmedelstabeller och näringsrekommendationer.
Näringslära är avsedd för kursen med samma namn på gymnasieskolans Hotell- och restaurangprogram och Livsmedelsprogram. Den kan även användas på andra utbildningar där kost och hälsa ingår, och av alla som är intresserade av kostfrågor.
Boken finns inläst för elever med läs- och skrivsvårigheter. Beställs hos Inläsningstjänst AB, tel 08-556 115 50, www.inlasningstjanst.se
Liber 1 9147053925 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789147053926
- Titel
- Näringslära
- Författare
- Christenson, Ingrid
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 450 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Intresset för hälsa och livsstil, mat och matkultur är stort. För att förstå hur viktig maten är och hur livsmedelsval och beredning påverkar oss, krävs kunskaper i näringslära.
Näringslära ger såväl grundläggande som fördjupade kunskaper i ämnet. Här behandlas bl.a. sambandet mellan kost och hälsa, näringsämnen, närings- och energibehov och kostvanor i Sverige och övriga världen.
Läs mer
Ett separat kapitel om dietetik beskriver specialkoster och koster vid särskilda behov. Boken avslutas med livsmedelstabeller och näringsrekommendationer.
Näringslära är avsedd för kursen med samma namn på gymnasieskolans Hotell- och restaurangprogram och Livsmedelsprogram. Den kan även användas på andra utbildningar där kost och hälsa ingår, och av alla som är intresserade av kostfrågor.
Boken finns inläst för elever med läs- och skrivsvårigheter. Beställs hos Inläsningstjänst AB, tel 08-556 115 50, www.inlasningstjanst.se
Liber 1 upp 5 tryck 9789147053926 -
Näringslära – [Innehåller de övergripande del...
Häftad bok. Liber. 1:5 uppl. 2006. 225 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053926
- Titel
- Näringslära
- Författare
- Christenson, Ingrid
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 450 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Intresset för hälsa och livsstil, mat och matkultur är stort. För att förstå hur viktig maten är och hur livsmedelsval och beredning påverkar oss, krävs kunskaper i näringslära.
Näringslära ger såväl grundläggande som fördjupade kunskaper i ämnet. Här behandlas bl.a. sambandet mellan kost och hälsa, näringsämnen, närings- och energibehov och kostvanor i Sverige och övriga världen.
Läs mer
Ett separat kapitel om dietetik beskriver specialkoster och koster vid särskilda behov. Boken avslutas med livsmedelstabeller och näringsrekommendationer.
Näringslära är avsedd för kursen med samma namn på gymnasieskolans Hotell- och restaurangprogram och Livsmedelsprogram. Den kan även användas på andra utbildningar där kost och hälsa ingår, och av alla som är intresserade av kostfrågor.
Boken finns inläst för elever med läs- och skrivsvårigheter. Beställs hos Inläsningstjänst AB, tel 08-556 115 50, www.inlasningstjanst.se
Liber 1:5 9789147053926
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn