-
Rökning av kött och fisk : hobbyrökning och t...
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 5:e uppl. 2004. 107 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9146203451
- Titel
- Rökning av kött och fisk : hobbyrökning och teknisk rökning
- Författare
- Schatz, Bengt-Arne
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 107 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 197 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 312 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ständigt efterfrågad kommer nu den femte reviderade utgåvan av Bengt-Arne Schatz populära handbok i hur man röker fisk och kött! Rökt mat är en exklusiv smakupplevelse, men för att resultatet ska bli lyckat måste man göra rätt och ha en effektiv rökugn. Bengt-Arne Schatz är f d överingenjör på Felix och har stor erfarenhet inom området. Här ger han noggranna instruktioner om allt från inköp av material till rökugnsbyggandet till hur man utför varm- och kallrökning. Boken beskriver också olika rökta matvaror och ger en rad recept på rökt mat.
Wahlström & Widstrand 5:e 9146203451
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn