-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789144079820
- Titel
- Näring och hälsa
- Författare
- Johansson, Ulla
- Förlag
- Studentlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 460 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 819 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Intresset för mat och hälsa är glädjande stort! Syftet med den här boken är att den ska ge både baskunskap och information om nya rön inom området samt fungera som en uppslagsbok för alla som är intresserade. Boken innehåller den klassiska näringsläran; energibehov, protein, fett, kolhydrater, vitaminer och mineraler, men täcker även in områden som livsmedelskunskap, nutritionsstatus och kosttillskott.
Den här tredje upplagan är anpassad till de senaste nordiska näringsrekommendationerna (NNR 2012) och uppdaterad med aktuell forskning om näringsämnen, livsmedel och hela koster samt deras betydelse för övervikt, hjärt-kärlsjukdom, diabetes, cancer och osteoporos. Här beskrivs också matens betydelse för uppkomst och behandling av livsmedelsöverkänslighet samt hur olika vegetariska koster kan vara sammansatta och deras betydelse för hälsan.
Nytt är också att boken är digital. Praktiskt innebär det att den kan läsas på läs- eller surfplatta, att det finns digitalt extramaterial exempelvis kring risker med mat, samt att det finns kapitelsammanfattningar, övningar, deltester och ett sluttest.
Näring och hälsa vänder sig till alla som i sin utbildning eller yrkesutövning behöver kunskap om matens och näringsämnenas hälsomässiga betydelse. Även de som för sitt eget välbefinnande är intresserade kan ha glädje av boken.
Studentlitteratur 3 9789144079820 -
Näring och hälsa
Häftad bok. Studentlitteratur. 3 uppl. 2014. 460 sidor.
Mycket gott skick. Nutritionisten Ulla Johansson skriver väldigt utförligt om hur man väljer rätt mat. Kan vara intressant att läsa även om man inte använder den som studentlitteratur.
Utvändigt slitage (överst på bokryggen enligt bild), men i fint skick i övrigt.
T läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144079820
- Titel
- Näring och hälsa
- Författare
- Johansson, Ulla
- Förlag
- Studentlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 460 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 819 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Intresset för mat och hälsa är glädjande stort! Syftet med den här boken är att den ska ge både baskunskap och information om nya rön inom området samt fungera som en uppslagsbok för alla som är intresserade. Boken innehåller den klassiska näringsläran; energibehov, protein, fett, kolhydrater, vitaminer och mineraler, men täcker även in områden som livsmedelskunskap, nutritionsstatus och kosttillskott.
Den här tredje upplagan är anpassad till de senaste nordiska näringsrekommendationerna (NNR 2012) och uppdaterad med aktuell forskning om näringsämnen, livsmedel och hela koster samt deras betydelse för övervikt, hjärt-kärlsjukdom, diabetes, cancer och osteoporos. Här beskrivs också matens betydelse för uppkomst och behandling av livsmedelsöverkänslighet samt hur olika vegetariska koster kan vara sammansatta och deras betydelse för hälsan.
Nytt är också att boken är digital. Praktiskt innebär det att den kan läsas på läs- eller surfplatta, att det finns digitalt extramaterial exempelvis kring risker med mat, samt att det finns kapitelsammanfattningar, övningar, deltester och ett sluttest.
Näring och hälsa vänder sig till alla som i sin utbildning eller yrkesutövning behöver kunskap om matens och näringsämnenas hälsomässiga betydelse. Även de som för sitt eget välbefinnande är intresserade kan ha glädje av boken.
Studentlitteratur 3 9789144079820 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789144079820
- Titel
- Näring och hälsa
- Författare
- Johansson, Ulla
- Förlag
- Studentlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 460 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 819 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Intresset för mat och hälsa är glädjande stort! Syftet med den här boken är att den ska ge både baskunskap och information om nya rön inom området samt fungera som en uppslagsbok för alla som är intresserade. Boken innehåller den klassiska näringsläran; energibehov, protein, fett, kolhydrater, vitaminer och mineraler, men täcker även in områden som livsmedelskunskap, nutritionsstatus och kosttillskott.
Den här tredje upplagan är anpassad till de senaste nordiska näringsrekommendationerna (NNR 2012) och uppdaterad med aktuell forskning om näringsämnen, livsmedel och hela koster samt deras betydelse för övervikt, hjärt-kärlsjukdom, diabetes, cancer och osteoporos. Här beskrivs också matens betydelse för uppkomst och behandling av livsmedelsöverkänslighet samt hur olika vegetariska koster kan vara sammansatta och deras betydelse för hälsan.
Nytt är också att boken är digital. Praktiskt innebär det att den kan läsas på läs- eller surfplatta, att det finns digitalt extramaterial exempelvis kring risker med mat, samt att det finns kapitelsammanfattningar, övningar, deltester och ett sluttest.
Näring och hälsa vänder sig till alla som i sin utbildning eller yrkesutövning behöver kunskap om matens och näringsämnenas hälsomässiga betydelse. Även de som för sitt eget välbefinnande är intresserade kan ha glädje av boken.
Studentlitteratur 3 9789144079820 -
Näring och hälsa – Tredje upplagan
Häftad bok. Studentlitteratur. 3:2 uppl. 2014. 460 sidor.
Gott skick. 3 uppl (och andra tryckningen).
Boken är lite ytligt nött och kantstött, men i fint skick invändigt. Brytveck synliga på ryggen.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144079820
- Titel
- Näring och hälsa
- Författare
- Johansson, Ulla
- Förlag
- Studentlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 460 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 819 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Intresset för mat och hälsa är glädjande stort! Syftet med den här boken är att den ska ge både baskunskap och information om nya rön inom området samt fungera som en uppslagsbok för alla som är intresserade. Boken innehåller den klassiska näringsläran; energibehov, protein, fett, kolhydrater, vitaminer och mineraler, men täcker även in områden som livsmedelskunskap, nutritionsstatus och kosttillskott.
Den här tredje upplagan är anpassad till de senaste nordiska näringsrekommendationerna (NNR 2012) och uppdaterad med aktuell forskning om näringsämnen, livsmedel och hela koster samt deras betydelse för övervikt, hjärt-kärlsjukdom, diabetes, cancer och osteoporos. Här beskrivs också matens betydelse för uppkomst och behandling av livsmedelsöverkänslighet samt hur olika vegetariska koster kan vara sammansatta och deras betydelse för hälsan.
Nytt är också att boken är digital. Praktiskt innebär det att den kan läsas på läs- eller surfplatta, att det finns digitalt extramaterial exempelvis kring risker med mat, samt att det finns kapitelsammanfattningar, övningar, deltester och ett sluttest.
Näring och hälsa vänder sig till alla som i sin utbildning eller yrkesutövning behöver kunskap om matens och näringsämnenas hälsomässiga betydelse. Även de som för sitt eget välbefinnande är intresserade kan ha glädje av boken.
Studentlitteratur 3:2 9789144079820
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn