-
Schücks bästa 100 recept med lågt GI
Inbunden bok.
Nära nyskick. Forum. 2007. 144 s. Inbunden. 850 gram.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137130498
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
9137130498 -
Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2007. 144 sidor.
Nära nyskick. Datumnotering i översta hörnet på bokens första sida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137130498
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
Bokförlaget Forum 9137130498 -
Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
Stockholm : Forum, 2007 2007 Illustrerat pappband Utmärkt skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137130498
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
9137130498 -
Schücks bästa 100 recept med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2007. 144 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Forum 2007. Catrine Schück bjuder här på sina bästa rätter. Mat med lågt GI som gör oss piggare, friskare, gladare och kanske till och med smalare. Boken innehåller enkla och lättlagade frukostar, förrätter och sallader, varma och kalla huvudrä läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137130491
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
Bokförlaget Forum 9789137130491 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137130498
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
Bokförlaget Forum 9137130498 -
Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2007. 144 sidor.
Mycket gott skick. Inga anteckningar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137130498
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
Bokförlaget Forum 9137130498 -
Schücks bästa -100 recept med lågt GI
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Forum. 2007. 144 s. Förlagsband. 20,5 x 26cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137130491
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
9789137130491 -
Schücks bästa : 100 recept med lågt GI. Snabb...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2007. 144 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137130491
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
Bokförlaget Forum 1 9789137130491 -
Schücks bästa - 100 recept med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2007. 144 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137130498
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
Bokförlaget Forum 9137130498 -
Schücks bästa - 100 recept med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2007. 144 sidor.
Nära nyskick. Format 26 x 21 cm Vikt 795 g.
Inbundet laminatband, mycket rikt färgillustrerad med inspirerande foton av Martin Cederblad. INNEHÅLL: Detta är ingen bantningsbok. Frukost. Förrätter och sallader. Varma och kalla huvudrätter. Efterrätter. Receptregister.
läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137130491
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
Bokförlaget Forum 1 9789137130491 -
Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2007. 144 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137130498
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
Bokförlaget Forum 9137130498 -
Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2007. 144 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137130498
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
Bokförlaget Forum 9137130498 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137130491
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
Bokförlaget Forum 9789137130491 -
Schucks bästa 100 recept med lågt GI. Snabbt...
Inbunden bok. Forum. Första uppl. 2007. 144 s. Inbunden. 26x21cm. 800 gram.
Nyskick. (Rum 2).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137130498
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
9137130498 -
Schücks bästa - 100 recept med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. Första uppl. andra tryckningen 2007. 144 s. Inbunden. 26x21cm. 780 gram.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137130491
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
9789137130491 -
Schücks bästa
Inbunden bok. Forum. 2007. 144 s. Inbunden. Dekorerat förlagsband. 26x21cm. 900 gram.
Nära nyskick. Schück känd för sin god och nyttiga mathar skrivit denna boken med recept på mat som anses göra oss piggare, mycket grönt, fisk, magert kött och deserter. God vacker och välkomponerad mat för att få inspiration mycket trevlig bok. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137130498
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
9137130498 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137130491
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
Bokförlaget Forum 9789137130491 -
Schücks bästa - 100 recept med lågt GI.Det sk...
Inbunden bok. Forum. 2007. 144 sidor.
Nyskick. Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den b läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137130498
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
Forum. 9137130498 -
Schücks bästa - 100 recept med lågt GI.Det sk...
Inbunden bok. Forum. 2007. 144 sidor.
Nyskick. Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den b läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137130491
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
Forum 9789137130491
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn