-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137122427
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
Bokförlaget Forum 9789137122427 -
Slut på sockersuget
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 219 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Bladen har gulnat något.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122428
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
Bokförlaget Forum 9137122428 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137122427
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
Bokförlaget Forum 9789137122427 -
Slut på sockersuget
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 219 sidor.
Mycket gott skick. Gulnade blad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122427
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
Bokförlaget Forum 9789137122427 -
Slut på sockersuget
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 219 sidor.
Mycket gott skick. Varsamt läst, men snedläst. Lätt bruksslitage. Namnad på sidan 3.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122428
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
Bokförlaget Forum 9137122428 -
Slut på sockersuget
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 219 sidor.
Nyskick. (7) Presentskick. ..........STEG FÖR STEG.........HUR MAN KAN MÅ BÄTTRE
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122428
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
Bokförlaget Forum 9137122428 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137122428
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
Bokförlaget Forum 9137122428 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137122428
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
Bokförlaget Forum 9137122428 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137122428
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
Bokförlaget Forum 9137122428 -
Slut på sockersuget : Potatis - inte prozac (...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1:a svenska uppl. 2003. 219 sidor.
Nära nyskick. 23,4 cm x 16 cm. 398 gram. (låda20220827-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122427
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
Bokförlaget Forum 1:a svenska 9789137122427 -
Slut på sockersuget
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 219 sidor.
Nära nyskick. Oläst bok.
Tummade pärmar.
Hel och fin.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122427
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
Bokförlaget Forum 9789137122427 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137122428
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
Bokförlaget Forum 9137122428 -
Slut på sockersuget - potatis - inte Prozac
Inbunden bok.
Nyskick. Stockholm : Forum, 2003, Ny utg. (Falun : Scandbook) 218[1]s. 23,5 x 16 cm. Övers. av Cecilia Lyckow Bäckman. Orig:s titel: Potatoes not Prozac. Tidigare utg. med titeln: Potatis - inte prozac. ISBN: 91-37-12242-8 ; Inbunden dekorerat förlagsband. (Karton läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122427
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
9789137122427 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137122428
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
Bokförlaget Forum 9137122428 -
Slut på sockersuget. Potatis - inte Prozac.
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. Ny uppl. 2003. 219 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK! Beroende av sockerkickar? Dags då att skippa socker. SÅ bemästrar du suget. Inbunden, färgtryckt laminatband / kartonnage. 8:o. 235x160x20 mm. 400 g. Välvårdat och fint ex, inga anmärkningar, skick som ny. [11006] … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122428
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
Bokförlaget Forum Ny 9137122428 -
Slut på sockersuget
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 219 sidor.
Mycket gott skick. Något guland inlaga................... // Är du en dr Jekyll och mr Hyde med kraftiga svängningar i humöret? Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga, deras kroppar skriker efter läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122428
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
Bokförlaget Forum 9137122428 -
Slut på sockersuget
Forum. Ny uppl. 1998. 224 s. Förlagets dekorerad pappband. 23,3x15,8cm. 141 gram.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122428
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
9137122428 -
Slut på sockersuget
Forum. Ny svensk uppl. 2003. 226 s. Förlagets dekorerade pappband. 23,3x15,8cm. 391 gram.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137122428
- Titel
- Slut på sockersuget
- Författare
- DesMaisons, Kathleen
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför kan vissa människor aldrig tacka nej till efterrätter, godis eller alkohol? Svaret är att de är sockerkänsliga och att deras kroppar skriker efter fettbildande mat. De är beroende av sina sockerkickar. Med hjälp av Kathleen DesMaisons sju steg kan man lära sig att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin i kroppen. DesMaisons har upptäckt att boven till en lång rad hälsoproblem och beroenden inklusive depression, alkoholism och matmissbruk finns i godis, efterrätter och annan tröstmat. Vad miljontals människor har gemensamt är sockerkänslighet, nämligen att de reagerar extra starkt på enkla kolhydrater (som socker och vitt bröd).De sju stegen till att må bra är:1. Föra dagbok över vad man äter. 2. Äta tre mål om dagen med jämna mellanrum. 3. Ta vissa vitaminer. 4. Äta rekommenderad mängd protein vid varje måltid. 5. Äta mer sammansatta kolhydrater (fullkornsprodukter) och mindre enkla (socker, vitt bröd). 6. Minska sockerintaget eller avstå helt (inklusive alkohol). 7. Ändra matvanorna på längre sikt. Programmets mål är att stabilisera nivåerna av blodsocker, serotonin och betaendorfin. Alla känner väl till hur kroppen reagerar på förändringar av blodsockernivån och hur en snabb förhöjning med hjälp av godis, kakor och andra sötsaker lika fort kan övergå i en låg nivå så att man totalt tappar koncentration och humör. En låg serotoninnivå i hjärnan leder framför allt till depression (det är här prozac kommer in i bilden) men även till behov av socker och snabba kolhydrater. En låg nivå av betaendorfin ger också depression dålig självkänsla och låg smärttröskel. Det här är en mycket välskriven bok, enkel och lättfattlig med många konkreta råd. Kathleen DesMaisons far dog av alkoholmissbruk när han var 51 år. Själv började hon också dricka tidigt men blev tvungen att sluta när hennes lever skadades av körtelfeber. Hon övergick då från ett beroende till ett annat och tröstade sig med sötsaker, vilket ledde till att hon blev överviktig. Det märks verkligen att hon vet vad hon talar om.
9137122428
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn