-
Det goda Italien : mat, människor och recept
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2007. 143 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Namnad invändigt med bläck.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357150
- Titel
- Det goda Italien : mat, människor och recept
- Författare
- Peter Loewe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 756 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Italien har varje landskap och ibland minsta dalgång sina egna unika matspecialiteter. Förflytta dig fem mil och du upptäcker nya rätter och ett annat bröd. En tallrik spaghetti med ragu är två väsensskilda saker i Bologna och i Neapel. Vad som förenar är respekt för traditionen, att bara använda de bästa råvarorna och omsorgen med vilken allting tillagas. Det goda Italien är ett resultat av flera års matresor runtom i Italien där Peter Loewe varvar berättelser från möten med människor med ett 80-tal genuina och klassiska recept. Han träffar gorgonzolaproducenter i Lombardiet och får följa den känsliga processen att ta fram färdiga, lagom krämiga varianter av den berömda osten. I risriket Piemonte berättar bönderna om det hårda arbetet med att skörda och tröska olika rissorter innan de förvandlas till en rad rätter som saffransrisotto, rispudding och panissa. Venedig lockar med cicchetti, en italiensk motsvarighet till tapas, som består av läckra smårätter som grillad bläckfisk, ugnsgratinerad ansjovis och krispiga potatiskroketter. Och från San Vincenzo på den toskanska kusten får man ta del av en överdådig fisksoppa, cacciucco, som tillagas efter konstens alla regler och serveras med ett berg av fisk, skaldjur och musslor. Att resa med mat i tankarna är ett bra sätt att förstå Italiens historia, rikedom och livsstil och många är de kockar och restauranger som öppnar sina kök och hemliga receptsamlingar.
Natur & Kultur 1 9789127357150 -
Det goda Italien : mat, mñniskor och recept
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stockholm : Natur och kultur, 2007 2007 Inb m skomsl Utmärkt skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357150
- Titel
- Det goda Italien : mat, människor och recept
- Författare
- Peter Loewe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 756 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Italien har varje landskap och ibland minsta dalgång sina egna unika matspecialiteter. Förflytta dig fem mil och du upptäcker nya rätter och ett annat bröd. En tallrik spaghetti med ragu är två väsensskilda saker i Bologna och i Neapel. Vad som förenar är respekt för traditionen, att bara använda de bästa råvarorna och omsorgen med vilken allting tillagas. Det goda Italien är ett resultat av flera års matresor runtom i Italien där Peter Loewe varvar berättelser från möten med människor med ett 80-tal genuina och klassiska recept. Han träffar gorgonzolaproducenter i Lombardiet och får följa den känsliga processen att ta fram färdiga, lagom krämiga varianter av den berömda osten. I risriket Piemonte berättar bönderna om det hårda arbetet med att skörda och tröska olika rissorter innan de förvandlas till en rad rätter som saffransrisotto, rispudding och panissa. Venedig lockar med cicchetti, en italiensk motsvarighet till tapas, som består av läckra smårätter som grillad bläckfisk, ugnsgratinerad ansjovis och krispiga potatiskroketter. Och från San Vincenzo på den toskanska kusten får man ta del av en överdådig fisksoppa, cacciucco, som tillagas efter konstens alla regler och serveras med ett berg av fisk, skaldjur och musslor. Att resa med mat i tankarna är ett bra sätt att förstå Italiens historia, rikedom och livsstil och många är de kockar och restauranger som öppnar sina kök och hemliga receptsamlingar.
9789127357150 -
Det goda Italien : mat, människor och recept
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2007. 143 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. (30) H2
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357150
- Titel
- Det goda Italien : mat, människor och recept
- Författare
- Peter Loewe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 756 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Italien har varje landskap och ibland minsta dalgång sina egna unika matspecialiteter. Förflytta dig fem mil och du upptäcker nya rätter och ett annat bröd. En tallrik spaghetti med ragu är två väsensskilda saker i Bologna och i Neapel. Vad som förenar är respekt för traditionen, att bara använda de bästa råvarorna och omsorgen med vilken allting tillagas. Det goda Italien är ett resultat av flera års matresor runtom i Italien där Peter Loewe varvar berättelser från möten med människor med ett 80-tal genuina och klassiska recept. Han träffar gorgonzolaproducenter i Lombardiet och får följa den känsliga processen att ta fram färdiga, lagom krämiga varianter av den berömda osten. I risriket Piemonte berättar bönderna om det hårda arbetet med att skörda och tröska olika rissorter innan de förvandlas till en rad rätter som saffransrisotto, rispudding och panissa. Venedig lockar med cicchetti, en italiensk motsvarighet till tapas, som består av läckra smårätter som grillad bläckfisk, ugnsgratinerad ansjovis och krispiga potatiskroketter. Och från San Vincenzo på den toskanska kusten får man ta del av en överdådig fisksoppa, cacciucco, som tillagas efter konstens alla regler och serveras med ett berg av fisk, skaldjur och musslor. Att resa med mat i tankarna är ett bra sätt att förstå Italiens historia, rikedom och livsstil och många är de kockar och restauranger som öppnar sina kök och hemliga receptsamlingar.
Natur & Kultur 1 9789127357150 -
Det goda Italien : mat, människor och recept
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2007. 143 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. I Italien har varje landskap och ibland minsta dalgång sina egna unika matspecialiteter. Förflytta dig fem mil och du upptäcker nya rätter och ett annat bröd. En tallrik spaghetti med ragu är två väsensskilda saker i Bologna och i Neapel. Vad som förenar läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357150
- Titel
- Det goda Italien : mat, människor och recept
- Författare
- Peter Loewe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 756 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Italien har varje landskap och ibland minsta dalgång sina egna unika matspecialiteter. Förflytta dig fem mil och du upptäcker nya rätter och ett annat bröd. En tallrik spaghetti med ragu är två väsensskilda saker i Bologna och i Neapel. Vad som förenar är respekt för traditionen, att bara använda de bästa råvarorna och omsorgen med vilken allting tillagas. Det goda Italien är ett resultat av flera års matresor runtom i Italien där Peter Loewe varvar berättelser från möten med människor med ett 80-tal genuina och klassiska recept. Han träffar gorgonzolaproducenter i Lombardiet och får följa den känsliga processen att ta fram färdiga, lagom krämiga varianter av den berömda osten. I risriket Piemonte berättar bönderna om det hårda arbetet med att skörda och tröska olika rissorter innan de förvandlas till en rad rätter som saffransrisotto, rispudding och panissa. Venedig lockar med cicchetti, en italiensk motsvarighet till tapas, som består av läckra smårätter som grillad bläckfisk, ugnsgratinerad ansjovis och krispiga potatiskroketter. Och från San Vincenzo på den toskanska kusten får man ta del av en överdådig fisksoppa, cacciucco, som tillagas efter konstens alla regler och serveras med ett berg av fisk, skaldjur och musslor. Att resa med mat i tankarna är ett bra sätt att förstå Italiens historia, rikedom och livsstil och många är de kockar och restauranger som öppnar sina kök och hemliga receptsamlingar.
Natur & Kultur 1 9789127357150 -
Det goda Italien : mat, människor och recept
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2007. 143 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick. Hylla 12 - Plan 1
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357150
- Titel
- Det goda Italien : mat, människor och recept
- Författare
- Peter Loewe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 756 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Italien har varje landskap och ibland minsta dalgång sina egna unika matspecialiteter. Förflytta dig fem mil och du upptäcker nya rätter och ett annat bröd. En tallrik spaghetti med ragu är två väsensskilda saker i Bologna och i Neapel. Vad som förenar är respekt för traditionen, att bara använda de bästa råvarorna och omsorgen med vilken allting tillagas. Det goda Italien är ett resultat av flera års matresor runtom i Italien där Peter Loewe varvar berättelser från möten med människor med ett 80-tal genuina och klassiska recept. Han träffar gorgonzolaproducenter i Lombardiet och får följa den känsliga processen att ta fram färdiga, lagom krämiga varianter av den berömda osten. I risriket Piemonte berättar bönderna om det hårda arbetet med att skörda och tröska olika rissorter innan de förvandlas till en rad rätter som saffransrisotto, rispudding och panissa. Venedig lockar med cicchetti, en italiensk motsvarighet till tapas, som består av läckra smårätter som grillad bläckfisk, ugnsgratinerad ansjovis och krispiga potatiskroketter. Och från San Vincenzo på den toskanska kusten får man ta del av en överdådig fisksoppa, cacciucco, som tillagas efter konstens alla regler och serveras med ett berg av fisk, skaldjur och musslor. Att resa med mat i tankarna är ett bra sätt att förstå Italiens historia, rikedom och livsstil och många är de kockar och restauranger som öppnar sina kök och hemliga receptsamlingar.
Natur & Kultur 1 9789127357150 -
Det goda Italien : mat, människor och recept
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2007. 143 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. 2008. 144 sidor. 28.5 x 19.5 cm. 750 gram. Italien har varje landskap och ibland minsta dalgång sina egna unika matspecialiteter. Förflytta dig fem mil och du upptäcker nya rätter och ett annat bröd. En tallrik spaghetti med ragu är två väsensskilda sak läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357150
- Titel
- Det goda Italien : mat, människor och recept
- Författare
- Peter Loewe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 756 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Italien har varje landskap och ibland minsta dalgång sina egna unika matspecialiteter. Förflytta dig fem mil och du upptäcker nya rätter och ett annat bröd. En tallrik spaghetti med ragu är två väsensskilda saker i Bologna och i Neapel. Vad som förenar är respekt för traditionen, att bara använda de bästa råvarorna och omsorgen med vilken allting tillagas. Det goda Italien är ett resultat av flera års matresor runtom i Italien där Peter Loewe varvar berättelser från möten med människor med ett 80-tal genuina och klassiska recept. Han träffar gorgonzolaproducenter i Lombardiet och får följa den känsliga processen att ta fram färdiga, lagom krämiga varianter av den berömda osten. I risriket Piemonte berättar bönderna om det hårda arbetet med att skörda och tröska olika rissorter innan de förvandlas till en rad rätter som saffransrisotto, rispudding och panissa. Venedig lockar med cicchetti, en italiensk motsvarighet till tapas, som består av läckra smårätter som grillad bläckfisk, ugnsgratinerad ansjovis och krispiga potatiskroketter. Och från San Vincenzo på den toskanska kusten får man ta del av en överdådig fisksoppa, cacciucco, som tillagas efter konstens alla regler och serveras med ett berg av fisk, skaldjur och musslor. Att resa med mat i tankarna är ett bra sätt att förstå Italiens historia, rikedom och livsstil och många är de kockar och restauranger som öppnar sina kök och hemliga receptsamlingar.
Natur & Kultur 1 9789127357150 -
Det goda Italien
Inbunden bok. Natur & Kultur. 2007.
ISBN 9127357150
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNatur & Kultur 9127357150 -
DET GODA ITALIEN – Mat, människor och recept
Inbunden bok. Natur & Kultur. 2007. 143 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Obet. kantmärken på skyddsomslaget. – Se fler bilder! –– I Italien har varje landskap och ibland minsta dalgång sina egna unika matspecialiteter. Förflytta dig fem mil och du upptäcker nya rätter och ett annat bröd. En ta läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357150
- Titel
- Det goda Italien : mat, människor och recept
- Författare
- Peter Loewe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 287 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 756 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Italien har varje landskap och ibland minsta dalgång sina egna unika matspecialiteter. Förflytta dig fem mil och du upptäcker nya rätter och ett annat bröd. En tallrik spaghetti med ragu är två väsensskilda saker i Bologna och i Neapel. Vad som förenar är respekt för traditionen, att bara använda de bästa råvarorna och omsorgen med vilken allting tillagas. Det goda Italien är ett resultat av flera års matresor runtom i Italien där Peter Loewe varvar berättelser från möten med människor med ett 80-tal genuina och klassiska recept. Han träffar gorgonzolaproducenter i Lombardiet och får följa den känsliga processen att ta fram färdiga, lagom krämiga varianter av den berömda osten. I risriket Piemonte berättar bönderna om det hårda arbetet med att skörda och tröska olika rissorter innan de förvandlas till en rad rätter som saffransrisotto, rispudding och panissa. Venedig lockar med cicchetti, en italiensk motsvarighet till tapas, som består av läckra smårätter som grillad bläckfisk, ugnsgratinerad ansjovis och krispiga potatiskroketter. Och från San Vincenzo på den toskanska kusten får man ta del av en överdådig fisksoppa, cacciucco, som tillagas efter konstens alla regler och serveras med ett berg av fisk, skaldjur och musslor. Att resa med mat i tankarna är ett bra sätt att förstå Italiens historia, rikedom och livsstil och många är de kockar och restauranger som öppnar sina kök och hemliga receptsamlingar.
Natur & Kultur 9789127357150
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn