-
Chilipeppar
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 96 sidor.
Nära nyskick. Chilipeppar av Philippe Plönninge
I mycket bra skick.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127354601
- Titel
- Chilipeppar
- Författare
- Plöninge, Philippe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 359 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur man odlar sin egen chili på balkongen, i trädgårdslandet eller i växthuset – och några recept på inläggningar och en spännande chokladkaka. Det är fortfarande en ny bekantskap – en spännande och vacker växt som många gärna vill pröva på.
Här presenteras många sorter som passar i vårt klimat och ger bra skörd även om man inte har tillgång till växthus. Både bilder och odlingstips är så inspirerande att det kliar i fingrarna att få sätta igång.
Chilifrukterna har vackra, dramatiska former och färger. Och smaken! Den kan vara mild och söt eller riktigt stark. Efter flera års odling både på friland och i växthus vet Philippe Plöninge hur man odlar denna exotiska grönsak och hur skörden bäst förvaras. Dessutom delar han med sig av sina läckra recept och tips på hur man förvarar skörden.
Chilipeppar är en mycket gammal och älskad växt som ingick i sydamerikansk matlagning långt före spanjorernas ankomst. Och spanjorerna blev så förtjusta att de genast tog hem frön för att kunna odla olika sorter hemma i Spanien. Här berättas även om chilipepparens vandring från det peruanska och mexikanska köket till våra breddgrader.
Chilipeppar ingår i Gröna serien.
Philippe Plöninge är trädgårdsmästare på Bergianska trädgården i Stockholm där han också ibland ordnar utställningar av grönsaker, bland annat en uppmärksammad utställning om chilipeppar för ett par år sedan.
Natur & Kultur 1 9127354601 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127354609
- Titel
- Chilipeppar
- Författare
- Plöninge, Philippe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 359 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur man odlar sin egen chili på balkongen, i trädgårdslandet eller i växthuset – och några recept på inläggningar och en spännande chokladkaka. Det är fortfarande en ny bekantskap – en spännande och vacker växt som många gärna vill pröva på.
Här presenteras många sorter som passar i vårt klimat och ger bra skörd även om man inte har tillgång till växthus. Både bilder och odlingstips är så inspirerande att det kliar i fingrarna att få sätta igång.
Chilifrukterna har vackra, dramatiska former och färger. Och smaken! Den kan vara mild och söt eller riktigt stark. Efter flera års odling både på friland och i växthus vet Philippe Plöninge hur man odlar denna exotiska grönsak och hur skörden bäst förvaras. Dessutom delar han med sig av sina läckra recept och tips på hur man förvarar skörden.
Chilipeppar är en mycket gammal och älskad växt som ingick i sydamerikansk matlagning långt före spanjorernas ankomst. Och spanjorerna blev så förtjusta att de genast tog hem frön för att kunna odla olika sorter hemma i Spanien. Här berättas även om chilipepparens vandring från det peruanska och mexikanska köket till våra breddgrader.
Chilipeppar ingår i Gröna serien.
Philippe Plöninge är trädgårdsmästare på Bergianska trädgården i Stockholm där han också ibland ordnar utställningar av grönsaker, bland annat en uppmärksammad utställning om chilipeppar för ett par år sedan.
Natur & Kultur 1 9789127354609 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127354609
- Titel
- Chilipeppar
- Författare
- Plöninge, Philippe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 359 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur man odlar sin egen chili på balkongen, i trädgårdslandet eller i växthuset – och några recept på inläggningar och en spännande chokladkaka. Det är fortfarande en ny bekantskap – en spännande och vacker växt som många gärna vill pröva på.
Här presenteras många sorter som passar i vårt klimat och ger bra skörd även om man inte har tillgång till växthus. Både bilder och odlingstips är så inspirerande att det kliar i fingrarna att få sätta igång.
Chilifrukterna har vackra, dramatiska former och färger. Och smaken! Den kan vara mild och söt eller riktigt stark. Efter flera års odling både på friland och i växthus vet Philippe Plöninge hur man odlar denna exotiska grönsak och hur skörden bäst förvaras. Dessutom delar han med sig av sina läckra recept och tips på hur man förvarar skörden.
Chilipeppar är en mycket gammal och älskad växt som ingick i sydamerikansk matlagning långt före spanjorernas ankomst. Och spanjorerna blev så förtjusta att de genast tog hem frön för att kunna odla olika sorter hemma i Spanien. Här berättas även om chilipepparens vandring från det peruanska och mexikanska köket till våra breddgrader.
Chilipeppar ingår i Gröna serien.
Philippe Plöninge är trädgårdsmästare på Bergianska trädgården i Stockholm där han också ibland ordnar utställningar av grönsaker, bland annat en uppmärksammad utställning om chilipeppar för ett par år sedan.
Natur & Kultur 9789127354609 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127354609
- Titel
- Chilipeppar
- Författare
- Plöninge, Philippe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 359 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur man odlar sin egen chili på balkongen, i trädgårdslandet eller i växthuset – och några recept på inläggningar och en spännande chokladkaka. Det är fortfarande en ny bekantskap – en spännande och vacker växt som många gärna vill pröva på.
Här presenteras många sorter som passar i vårt klimat och ger bra skörd även om man inte har tillgång till växthus. Både bilder och odlingstips är så inspirerande att det kliar i fingrarna att få sätta igång.
Chilifrukterna har vackra, dramatiska former och färger. Och smaken! Den kan vara mild och söt eller riktigt stark. Efter flera års odling både på friland och i växthus vet Philippe Plöninge hur man odlar denna exotiska grönsak och hur skörden bäst förvaras. Dessutom delar han med sig av sina läckra recept och tips på hur man förvarar skörden.
Chilipeppar är en mycket gammal och älskad växt som ingick i sydamerikansk matlagning långt före spanjorernas ankomst. Och spanjorerna blev så förtjusta att de genast tog hem frön för att kunna odla olika sorter hemma i Spanien. Här berättas även om chilipepparens vandring från det peruanska och mexikanska köket till våra breddgrader.
Chilipeppar ingår i Gröna serien.
Philippe Plöninge är trädgårdsmästare på Bergianska trädgården i Stockholm där han också ibland ordnar utställningar av grönsaker, bland annat en uppmärksammad utställning om chilipeppar för ett par år sedan.
Natur & Kultur 9789127354609 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127354601
- Titel
- Chilipeppar
- Författare
- Plöninge, Philippe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 359 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur man odlar sin egen chili på balkongen, i trädgårdslandet eller i växthuset – och några recept på inläggningar och en spännande chokladkaka. Det är fortfarande en ny bekantskap – en spännande och vacker växt som många gärna vill pröva på.
Här presenteras många sorter som passar i vårt klimat och ger bra skörd även om man inte har tillgång till växthus. Både bilder och odlingstips är så inspirerande att det kliar i fingrarna att få sätta igång.
Chilifrukterna har vackra, dramatiska former och färger. Och smaken! Den kan vara mild och söt eller riktigt stark. Efter flera års odling både på friland och i växthus vet Philippe Plöninge hur man odlar denna exotiska grönsak och hur skörden bäst förvaras. Dessutom delar han med sig av sina läckra recept och tips på hur man förvarar skörden.
Chilipeppar är en mycket gammal och älskad växt som ingick i sydamerikansk matlagning långt före spanjorernas ankomst. Och spanjorerna blev så förtjusta att de genast tog hem frön för att kunna odla olika sorter hemma i Spanien. Här berättas även om chilipepparens vandring från det peruanska och mexikanska köket till våra breddgrader.
Chilipeppar ingår i Gröna serien.
Philippe Plöninge är trädgårdsmästare på Bergianska trädgården i Stockholm där han också ibland ordnar utställningar av grönsaker, bland annat en uppmärksammad utställning om chilipeppar för ett par år sedan.
Natur & Kultur 1 9127354601 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127354601
- Titel
- Chilipeppar
- Författare
- Plöninge, Philippe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 359 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur man odlar sin egen chili på balkongen, i trädgårdslandet eller i växthuset – och några recept på inläggningar och en spännande chokladkaka. Det är fortfarande en ny bekantskap – en spännande och vacker växt som många gärna vill pröva på.
Här presenteras många sorter som passar i vårt klimat och ger bra skörd även om man inte har tillgång till växthus. Både bilder och odlingstips är så inspirerande att det kliar i fingrarna att få sätta igång.
Chilifrukterna har vackra, dramatiska former och färger. Och smaken! Den kan vara mild och söt eller riktigt stark. Efter flera års odling både på friland och i växthus vet Philippe Plöninge hur man odlar denna exotiska grönsak och hur skörden bäst förvaras. Dessutom delar han med sig av sina läckra recept och tips på hur man förvarar skörden.
Chilipeppar är en mycket gammal och älskad växt som ingick i sydamerikansk matlagning långt före spanjorernas ankomst. Och spanjorerna blev så förtjusta att de genast tog hem frön för att kunna odla olika sorter hemma i Spanien. Här berättas även om chilipepparens vandring från det peruanska och mexikanska köket till våra breddgrader.
Chilipeppar ingår i Gröna serien.
Philippe Plöninge är trädgårdsmästare på Bergianska trädgården i Stockholm där han också ibland ordnar utställningar av grönsaker, bland annat en uppmärksammad utställning om chilipeppar för ett par år sedan.
Natur & Kultur 1 9127354601 -
Chilipeppar
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 96 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad. 17x21 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127354601
- Titel
- Chilipeppar
- Författare
- Plöninge, Philippe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 359 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur man odlar sin egen chili på balkongen, i trädgårdslandet eller i växthuset – och några recept på inläggningar och en spännande chokladkaka. Det är fortfarande en ny bekantskap – en spännande och vacker växt som många gärna vill pröva på.
Här presenteras många sorter som passar i vårt klimat och ger bra skörd även om man inte har tillgång till växthus. Både bilder och odlingstips är så inspirerande att det kliar i fingrarna att få sätta igång.
Chilifrukterna har vackra, dramatiska former och färger. Och smaken! Den kan vara mild och söt eller riktigt stark. Efter flera års odling både på friland och i växthus vet Philippe Plöninge hur man odlar denna exotiska grönsak och hur skörden bäst förvaras. Dessutom delar han med sig av sina läckra recept och tips på hur man förvarar skörden.
Chilipeppar är en mycket gammal och älskad växt som ingick i sydamerikansk matlagning långt före spanjorernas ankomst. Och spanjorerna blev så förtjusta att de genast tog hem frön för att kunna odla olika sorter hemma i Spanien. Här berättas även om chilipepparens vandring från det peruanska och mexikanska köket till våra breddgrader.
Chilipeppar ingår i Gröna serien.
Philippe Plöninge är trädgårdsmästare på Bergianska trädgården i Stockholm där han också ibland ordnar utställningar av grönsaker, bland annat en uppmärksammad utställning om chilipeppar för ett par år sedan.
Natur & Kultur 1 9127354601 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127354601
- Titel
- Chilipeppar
- Författare
- Plöninge, Philippe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 359 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur man odlar sin egen chili på balkongen, i trädgårdslandet eller i växthuset – och några recept på inläggningar och en spännande chokladkaka. Det är fortfarande en ny bekantskap – en spännande och vacker växt som många gärna vill pröva på.
Här presenteras många sorter som passar i vårt klimat och ger bra skörd även om man inte har tillgång till växthus. Både bilder och odlingstips är så inspirerande att det kliar i fingrarna att få sätta igång.
Chilifrukterna har vackra, dramatiska former och färger. Och smaken! Den kan vara mild och söt eller riktigt stark. Efter flera års odling både på friland och i växthus vet Philippe Plöninge hur man odlar denna exotiska grönsak och hur skörden bäst förvaras. Dessutom delar han med sig av sina läckra recept och tips på hur man förvarar skörden.
Chilipeppar är en mycket gammal och älskad växt som ingick i sydamerikansk matlagning långt före spanjorernas ankomst. Och spanjorerna blev så förtjusta att de genast tog hem frön för att kunna odla olika sorter hemma i Spanien. Här berättas även om chilipepparens vandring från det peruanska och mexikanska köket till våra breddgrader.
Chilipeppar ingår i Gröna serien.
Philippe Plöninge är trädgårdsmästare på Bergianska trädgården i Stockholm där han också ibland ordnar utställningar av grönsaker, bland annat en uppmärksammad utställning om chilipeppar för ett par år sedan.
Natur & Kultur 1 9127354601 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127354601
- Titel
- Chilipeppar
- Författare
- Plöninge, Philippe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 359 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur man odlar sin egen chili på balkongen, i trädgårdslandet eller i växthuset – och några recept på inläggningar och en spännande chokladkaka. Det är fortfarande en ny bekantskap – en spännande och vacker växt som många gärna vill pröva på.
Här presenteras många sorter som passar i vårt klimat och ger bra skörd även om man inte har tillgång till växthus. Både bilder och odlingstips är så inspirerande att det kliar i fingrarna att få sätta igång.
Chilifrukterna har vackra, dramatiska former och färger. Och smaken! Den kan vara mild och söt eller riktigt stark. Efter flera års odling både på friland och i växthus vet Philippe Plöninge hur man odlar denna exotiska grönsak och hur skörden bäst förvaras. Dessutom delar han med sig av sina läckra recept och tips på hur man förvarar skörden.
Chilipeppar är en mycket gammal och älskad växt som ingick i sydamerikansk matlagning långt före spanjorernas ankomst. Och spanjorerna blev så förtjusta att de genast tog hem frön för att kunna odla olika sorter hemma i Spanien. Här berättas även om chilipepparens vandring från det peruanska och mexikanska köket till våra breddgrader.
Chilipeppar ingår i Gröna serien.
Philippe Plöninge är trädgårdsmästare på Bergianska trädgården i Stockholm där han också ibland ordnar utställningar av grönsaker, bland annat en uppmärksammad utställning om chilipeppar för ett par år sedan.
Natur & Kultur 1 9127354601 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127354601
- Titel
- Chilipeppar
- Författare
- Plöninge, Philippe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 359 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur man odlar sin egen chili på balkongen, i trädgårdslandet eller i växthuset – och några recept på inläggningar och en spännande chokladkaka. Det är fortfarande en ny bekantskap – en spännande och vacker växt som många gärna vill pröva på.
Här presenteras många sorter som passar i vårt klimat och ger bra skörd även om man inte har tillgång till växthus. Både bilder och odlingstips är så inspirerande att det kliar i fingrarna att få sätta igång.
Chilifrukterna har vackra, dramatiska former och färger. Och smaken! Den kan vara mild och söt eller riktigt stark. Efter flera års odling både på friland och i växthus vet Philippe Plöninge hur man odlar denna exotiska grönsak och hur skörden bäst förvaras. Dessutom delar han med sig av sina läckra recept och tips på hur man förvarar skörden.
Chilipeppar är en mycket gammal och älskad växt som ingick i sydamerikansk matlagning långt före spanjorernas ankomst. Och spanjorerna blev så förtjusta att de genast tog hem frön för att kunna odla olika sorter hemma i Spanien. Här berättas även om chilipepparens vandring från det peruanska och mexikanska köket till våra breddgrader.
Chilipeppar ingår i Gröna serien.
Philippe Plöninge är trädgårdsmästare på Bergianska trädgården i Stockholm där han också ibland ordnar utställningar av grönsaker, bland annat en uppmärksammad utställning om chilipeppar för ett par år sedan.
Natur & Kultur 1 9127354601 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127354609
- Titel
- Chilipeppar
- Författare
- Plöninge, Philippe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 359 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur man odlar sin egen chili på balkongen, i trädgårdslandet eller i växthuset – och några recept på inläggningar och en spännande chokladkaka. Det är fortfarande en ny bekantskap – en spännande och vacker växt som många gärna vill pröva på.
Här presenteras många sorter som passar i vårt klimat och ger bra skörd även om man inte har tillgång till växthus. Både bilder och odlingstips är så inspirerande att det kliar i fingrarna att få sätta igång.
Chilifrukterna har vackra, dramatiska former och färger. Och smaken! Den kan vara mild och söt eller riktigt stark. Efter flera års odling både på friland och i växthus vet Philippe Plöninge hur man odlar denna exotiska grönsak och hur skörden bäst förvaras. Dessutom delar han med sig av sina läckra recept och tips på hur man förvarar skörden.
Chilipeppar är en mycket gammal och älskad växt som ingick i sydamerikansk matlagning långt före spanjorernas ankomst. Och spanjorerna blev så förtjusta att de genast tog hem frön för att kunna odla olika sorter hemma i Spanien. Här berättas även om chilipepparens vandring från det peruanska och mexikanska köket till våra breddgrader.
Chilipeppar ingår i Gröna serien.
Philippe Plöninge är trädgårdsmästare på Bergianska trädgården i Stockholm där han också ibland ordnar utställningar av grönsaker, bland annat en uppmärksammad utställning om chilipeppar för ett par år sedan.
Natur & Kultur 1 9789127354609 -
Chilipeppar
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 96 sidor.
Gott skick. Dem bästa sorter att odla i svensk klimat. Hälsomässigt är chili en värdeful krydda inom Ayurveda, till exempel.
Fakta, tips och några goda recept. Från en av dem mest erfarna trädgårdmästare i Sverige. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127354609
- Titel
- Chilipeppar
- Författare
- Plöninge, Philippe
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 359 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur man odlar sin egen chili på balkongen, i trädgårdslandet eller i växthuset – och några recept på inläggningar och en spännande chokladkaka. Det är fortfarande en ny bekantskap – en spännande och vacker växt som många gärna vill pröva på.
Här presenteras många sorter som passar i vårt klimat och ger bra skörd även om man inte har tillgång till växthus. Både bilder och odlingstips är så inspirerande att det kliar i fingrarna att få sätta igång.
Chilifrukterna har vackra, dramatiska former och färger. Och smaken! Den kan vara mild och söt eller riktigt stark. Efter flera års odling både på friland och i växthus vet Philippe Plöninge hur man odlar denna exotiska grönsak och hur skörden bäst förvaras. Dessutom delar han med sig av sina läckra recept och tips på hur man förvarar skörden.
Chilipeppar är en mycket gammal och älskad växt som ingick i sydamerikansk matlagning långt före spanjorernas ankomst. Och spanjorerna blev så förtjusta att de genast tog hem frön för att kunna odla olika sorter hemma i Spanien. Här berättas även om chilipepparens vandring från det peruanska och mexikanska köket till våra breddgrader.
Chilipeppar ingår i Gröna serien.
Philippe Plöninge är trädgårdsmästare på Bergianska trädgården i Stockholm där han också ibland ordnar utställningar av grönsaker, bland annat en uppmärksammad utställning om chilipeppar för ett par år sedan.
Natur & Kultur 1 9789127354609
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn