-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127140264
- Titel
- Tokyo food
- Författare
- Bjerke, Petter
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 185 x 226 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets etniska kokbok av Måltidsakademien.
Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fujibergen, råa sjöborregenitalier och kycklingsashimi. Shoppa på världens största fiskmarknad, lär dig grunderna om allt från sushi till tempurafritering och följa med hem till Tokyobornas egna middagsbord.
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket och innehåller ett 40-tal recept. Den gavs ut första gången 2010 och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva i danskt band.
Petter Bjerke är mat- och dryckesskribent. Han skriver regelbundet för olika mattidningar och har tidigare gett ut Te från Sencha till Lapsang och Koreansk mat.
Fotografen Gustav Karlsson Frost arbetar med mode och porträtt och har sedan många år arbetat i Japan.
Markus Karlsson Frost är art director på speltidningen Level med rötter i den japanska tv-spelskulturen.
"Det lokala sushihaket bleknar och ressuget ökar. Eller stanna hemma och prova de förvånansvärt enkla recepten."
Helena Jansson, MatMagasinet
"Kulinarisk allmänbildning."
Johan Gunnarsson, Aftonbladet Resa
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127140264 -
Tokyo food
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2014. 136 sidor.
Nära nyskick. Flexiband. Fint ex. Se också våra övriga böcker - samma frakt oavsett antal du beställer av oss.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127140264
- Titel
- Tokyo food
- Författare
- Bjerke, Petter
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 185 x 226 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets etniska kokbok av Måltidsakademien.
Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fujibergen, råa sjöborregenitalier och kycklingsashimi. Shoppa på världens största fiskmarknad, lär dig grunderna om allt från sushi till tempurafritering och följa med hem till Tokyobornas egna middagsbord.
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket och innehåller ett 40-tal recept. Den gavs ut första gången 2010 och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva i danskt band.
Petter Bjerke är mat- och dryckesskribent. Han skriver regelbundet för olika mattidningar och har tidigare gett ut Te från Sencha till Lapsang och Koreansk mat.
Fotografen Gustav Karlsson Frost arbetar med mode och porträtt och har sedan många år arbetat i Japan.
Markus Karlsson Frost är art director på speltidningen Level med rötter i den japanska tv-spelskulturen.
"Det lokala sushihaket bleknar och ressuget ökar. Eller stanna hemma och prova de förvånansvärt enkla recepten."
Helena Jansson, MatMagasinet
"Kulinarisk allmänbildning."
Johan Gunnarsson, Aftonbladet Resa
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127140264 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127140264
- Titel
- Tokyo food
- Författare
- Bjerke, Petter
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 185 x 226 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets etniska kokbok av Måltidsakademien.
Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fujibergen, råa sjöborregenitalier och kycklingsashimi. Shoppa på världens största fiskmarknad, lär dig grunderna om allt från sushi till tempurafritering och följa med hem till Tokyobornas egna middagsbord.
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket och innehåller ett 40-tal recept. Den gavs ut första gången 2010 och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva i danskt band.
Petter Bjerke är mat- och dryckesskribent. Han skriver regelbundet för olika mattidningar och har tidigare gett ut Te från Sencha till Lapsang och Koreansk mat.
Fotografen Gustav Karlsson Frost arbetar med mode och porträtt och har sedan många år arbetat i Japan.
Markus Karlsson Frost är art director på speltidningen Level med rötter i den japanska tv-spelskulturen.
"Det lokala sushihaket bleknar och ressuget ökar. Eller stanna hemma och prova de förvånansvärt enkla recepten."
Helena Jansson, MatMagasinet
"Kulinarisk allmänbildning."
Johan Gunnarsson, Aftonbladet Resa
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127140264 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127140264
- Titel
- Tokyo food
- Författare
- Bjerke, Petter
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 185 x 226 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets etniska kokbok av Måltidsakademien.
Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fujibergen, råa sjöborregenitalier och kycklingsashimi. Shoppa på världens största fiskmarknad, lär dig grunderna om allt från sushi till tempurafritering och följa med hem till Tokyobornas egna middagsbord.
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket och innehåller ett 40-tal recept. Den gavs ut första gången 2010 och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva i danskt band.
Petter Bjerke är mat- och dryckesskribent. Han skriver regelbundet för olika mattidningar och har tidigare gett ut Te från Sencha till Lapsang och Koreansk mat.
Fotografen Gustav Karlsson Frost arbetar med mode och porträtt och har sedan många år arbetat i Japan.
Markus Karlsson Frost är art director på speltidningen Level med rötter i den japanska tv-spelskulturen.
"Det lokala sushihaket bleknar och ressuget ökar. Eller stanna hemma och prova de förvånansvärt enkla recepten."
Helena Jansson, MatMagasinet
"Kulinarisk allmänbildning."
Johan Gunnarsson, Aftonbladet Resa
9789127140264 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127140264
- Titel
- Tokyo food
- Författare
- Bjerke, Petter
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 185 x 226 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets etniska kokbok av Måltidsakademien.
Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fujibergen, råa sjöborregenitalier och kycklingsashimi. Shoppa på världens största fiskmarknad, lär dig grunderna om allt från sushi till tempurafritering och följa med hem till Tokyobornas egna middagsbord.
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket och innehåller ett 40-tal recept. Den gavs ut första gången 2010 och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva i danskt band.
Petter Bjerke är mat- och dryckesskribent. Han skriver regelbundet för olika mattidningar och har tidigare gett ut Te från Sencha till Lapsang och Koreansk mat.
Fotografen Gustav Karlsson Frost arbetar med mode och porträtt och har sedan många år arbetat i Japan.
Markus Karlsson Frost är art director på speltidningen Level med rötter i den japanska tv-spelskulturen.
"Det lokala sushihaket bleknar och ressuget ökar. Eller stanna hemma och prova de förvånansvärt enkla recepten."
Helena Jansson, MatMagasinet
"Kulinarisk allmänbildning."
Johan Gunnarsson, Aftonbladet Resa
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127140264 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127140264
- Titel
- Tokyo food
- Författare
- Bjerke, Petter
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 185 x 226 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets etniska kokbok av Måltidsakademien.
Tokyo världens godaste stad. I boken får du möta såväl enkla nudelmakare, hängivna munkar i tempelköken som lyxiga kaisekirestauranger i stadens skyskrapor. Smaka på exotiska råvaror som vilda grönsaker från Fujibergen, råa sjöborregenitalier och kycklingsashimi. Shoppa på världens största fiskmarknad, lär dig grunderna om allt från sushi till tempurafritering och följa med hem till Tokyobornas egna middagsbord.
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket och innehåller ett 40-tal recept. Den gavs ut första gången 2010 och kommer nu i en efterlängtad nyutgåva i danskt band.
Petter Bjerke är mat- och dryckesskribent. Han skriver regelbundet för olika mattidningar och har tidigare gett ut Te från Sencha till Lapsang och Koreansk mat.
Fotografen Gustav Karlsson Frost arbetar med mode och porträtt och har sedan många år arbetat i Japan.
Markus Karlsson Frost är art director på speltidningen Level med rötter i den japanska tv-spelskulturen.
"Det lokala sushihaket bleknar och ressuget ökar. Eller stanna hemma och prova de förvånansvärt enkla recepten."
Helena Jansson, MatMagasinet
"Kulinarisk allmänbildning."
Johan Gunnarsson, Aftonbladet Resa
Natur & Kultur 1 9789127140264
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn