-
Ät mej
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1998. 196 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Boken i fint skick, omslaget har en liten reva högst upp på framsidan, därav lågt pris
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127069753
- Titel
- Waje mfl/Ät mej
- Författare
- Waje mfl
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1677 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med utsökta bilder och intressanta texter om fiskarna – och många aptitretande recept.
Richard Waje, fiskentusiast och mästerkock, ger här sin hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Enkelt och med spännande kombinationer av fisk och tillbehör får man här mer än 80 recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör. Vad sägs om t ex Stekt rödtunga med chili och vitlöksfräst potatis, ruccolasallad och friterad dill? Eller Ångande blåmusslor med limeblad, citrongräs och vitlök?
Alla dessa havets läckerheter finns med, alla i bild: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Särskilt intressant för
fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar – eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer. Lennart Sjöberg är fotograf och har tagit bilderna. Annika Wingårdh är formgivare och copywriter och Bi Ericksson har skrivit texten.
Natur & Kultur 1 9127069753 -
Ät mej
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1998. 196 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Förlagsband, liten folio, med helt men ngt fläckat skyddsomslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127069756
- Titel
- Waje mfl/Ät mej
- Författare
- Waje mfl
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1677 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med utsökta bilder och intressanta texter om fiskarna – och många aptitretande recept.
Richard Waje, fiskentusiast och mästerkock, ger här sin hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Enkelt och med spännande kombinationer av fisk och tillbehör får man här mer än 80 recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör. Vad sägs om t ex Stekt rödtunga med chili och vitlöksfräst potatis, ruccolasallad och friterad dill? Eller Ångande blåmusslor med limeblad, citrongräs och vitlök?
Alla dessa havets läckerheter finns med, alla i bild: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Särskilt intressant för
fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar – eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer. Lennart Sjöberg är fotograf och har tagit bilderna. Annika Wingårdh är formgivare och copywriter och Bi Ericksson har skrivit texten.
Natur & Kultur 1 9789127069756 -
Ät mej
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1998. 196 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Mycket rikt illustrerad. 24x35 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127069753
- Titel
- Waje mfl/Ät mej
- Författare
- Waje mfl
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1677 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med utsökta bilder och intressanta texter om fiskarna – och många aptitretande recept.
Richard Waje, fiskentusiast och mästerkock, ger här sin hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Enkelt och med spännande kombinationer av fisk och tillbehör får man här mer än 80 recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör. Vad sägs om t ex Stekt rödtunga med chili och vitlöksfräst potatis, ruccolasallad och friterad dill? Eller Ångande blåmusslor med limeblad, citrongräs och vitlök?
Alla dessa havets läckerheter finns med, alla i bild: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Särskilt intressant för
fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar – eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer. Lennart Sjöberg är fotograf och har tagit bilderna. Annika Wingårdh är formgivare och copywriter och Bi Ericksson har skrivit texten.
Natur & Kultur 1 9127069753 -
Ät mej
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1998. 196 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127069756
- Titel
- Waje mfl/Ät mej
- Författare
- Waje mfl
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1677 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med utsökta bilder och intressanta texter om fiskarna – och många aptitretande recept.
Richard Waje, fiskentusiast och mästerkock, ger här sin hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Enkelt och med spännande kombinationer av fisk och tillbehör får man här mer än 80 recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör. Vad sägs om t ex Stekt rödtunga med chili och vitlöksfräst potatis, ruccolasallad och friterad dill? Eller Ångande blåmusslor med limeblad, citrongräs och vitlök?
Alla dessa havets läckerheter finns med, alla i bild: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Särskilt intressant för
fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar – eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer. Lennart Sjöberg är fotograf och har tagit bilderna. Annika Wingårdh är formgivare och copywriter och Bi Ericksson har skrivit texten.
Natur & Kultur 1 9789127069756 -
Ät mej
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1998. 196 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Rikt illustr. Skyddsomslaget med hanteringsspår i kanter.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127069753
- Titel
- Waje mfl/Ät mej
- Författare
- Waje mfl
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1677 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med utsökta bilder och intressanta texter om fiskarna – och många aptitretande recept.
Richard Waje, fiskentusiast och mästerkock, ger här sin hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Enkelt och med spännande kombinationer av fisk och tillbehör får man här mer än 80 recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör. Vad sägs om t ex Stekt rödtunga med chili och vitlöksfräst potatis, ruccolasallad och friterad dill? Eller Ångande blåmusslor med limeblad, citrongräs och vitlök?
Alla dessa havets läckerheter finns med, alla i bild: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Särskilt intressant för
fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar – eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer. Lennart Sjöberg är fotograf och har tagit bilderna. Annika Wingårdh är formgivare och copywriter och Bi Ericksson har skrivit texten.
Natur & Kultur 1 9127069753 -
Eat me Ät mej! Från fångst till tallrik
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1998. 196 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Liten reva i eftersättsbladet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127069753
- Titel
- Waje mfl/Ät mej
- Författare
- Waje mfl
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1677 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med utsökta bilder och intressanta texter om fiskarna – och många aptitretande recept.
Richard Waje, fiskentusiast och mästerkock, ger här sin hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Enkelt och med spännande kombinationer av fisk och tillbehör får man här mer än 80 recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör. Vad sägs om t ex Stekt rödtunga med chili och vitlöksfräst potatis, ruccolasallad och friterad dill? Eller Ångande blåmusslor med limeblad, citrongräs och vitlök?
Alla dessa havets läckerheter finns med, alla i bild: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Särskilt intressant för
fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar – eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer. Lennart Sjöberg är fotograf och har tagit bilderna. Annika Wingårdh är formgivare och copywriter och Bi Ericksson har skrivit texten.
Natur & Kultur 1 9127069753 -
Ät mej
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1998. 196 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stort format! KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127069756
- Titel
- Waje mfl/Ät mej
- Författare
- Waje mfl
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1677 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med utsökta bilder och intressanta texter om fiskarna – och många aptitretande recept.
Richard Waje, fiskentusiast och mästerkock, ger här sin hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Enkelt och med spännande kombinationer av fisk och tillbehör får man här mer än 80 recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör. Vad sägs om t ex Stekt rödtunga med chili och vitlöksfräst potatis, ruccolasallad och friterad dill? Eller Ångande blåmusslor med limeblad, citrongräs och vitlök?
Alla dessa havets läckerheter finns med, alla i bild: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Särskilt intressant för
fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar – eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer. Lennart Sjöberg är fotograf och har tagit bilderna. Annika Wingårdh är formgivare och copywriter och Bi Ericksson har skrivit texten.
Natur & Kultur 1 9789127069756 -
Ät mej
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1998. 196 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127069753
- Titel
- Waje mfl/Ät mej
- Författare
- Waje mfl
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1677 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med utsökta bilder och intressanta texter om fiskarna – och många aptitretande recept.
Richard Waje, fiskentusiast och mästerkock, ger här sin hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Enkelt och med spännande kombinationer av fisk och tillbehör får man här mer än 80 recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör. Vad sägs om t ex Stekt rödtunga med chili och vitlöksfräst potatis, ruccolasallad och friterad dill? Eller Ångande blåmusslor med limeblad, citrongräs och vitlök?
Alla dessa havets läckerheter finns med, alla i bild: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Särskilt intressant för
fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar – eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer. Lennart Sjöberg är fotograf och har tagit bilderna. Annika Wingårdh är formgivare och copywriter och Bi Ericksson har skrivit texten.
Natur & Kultur 1 9127069753 -
Ät mej
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1998. 196 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. 25 x 35 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127069753
- Titel
- Waje mfl/Ät mej
- Författare
- Waje mfl
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1677 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med utsökta bilder och intressanta texter om fiskarna – och många aptitretande recept.
Richard Waje, fiskentusiast och mästerkock, ger här sin hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Enkelt och med spännande kombinationer av fisk och tillbehör får man här mer än 80 recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör. Vad sägs om t ex Stekt rödtunga med chili och vitlöksfräst potatis, ruccolasallad och friterad dill? Eller Ångande blåmusslor med limeblad, citrongräs och vitlök?
Alla dessa havets läckerheter finns med, alla i bild: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Särskilt intressant för
fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar – eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer. Lennart Sjöberg är fotograf och har tagit bilderna. Annika Wingårdh är formgivare och copywriter och Bi Ericksson har skrivit texten.
Natur & Kultur 1 9127069753 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127069753
- Titel
- Waje mfl/Ät mej
- Författare
- Waje mfl
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1677 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med utsökta bilder och intressanta texter om fiskarna – och många aptitretande recept.
Richard Waje, fiskentusiast och mästerkock, ger här sin hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Enkelt och med spännande kombinationer av fisk och tillbehör får man här mer än 80 recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör. Vad sägs om t ex Stekt rödtunga med chili och vitlöksfräst potatis, ruccolasallad och friterad dill? Eller Ångande blåmusslor med limeblad, citrongräs och vitlök?
Alla dessa havets läckerheter finns med, alla i bild: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Särskilt intressant för
fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar – eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer. Lennart Sjöberg är fotograf och har tagit bilderna. Annika Wingårdh är formgivare och copywriter och Bi Ericksson har skrivit texten.
Natur & Kultur 1 9127069753 -
Ät mej
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 196 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rickard Waje / Wingårdh / Ericksson / Sjöberg.
[Hylla:T Mat]Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127069753
- Titel
- Waje mfl/Ät mej
- Författare
- Waje mfl
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1677 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fiskkokbok utöver det vanliga. I stort format, raffinerad layout, med utsökta bilder och intressanta texter om fiskarna – och många aptitretande recept.
Richard Waje, fiskentusiast och mästerkock, ger här sin hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Enkelt och med spännande kombinationer av fisk och tillbehör får man här mer än 80 recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör. Vad sägs om t ex Stekt rödtunga med chili och vitlöksfräst potatis, ruccolasallad och friterad dill? Eller Ångande blåmusslor med limeblad, citrongräs och vitlök?
Alla dessa havets läckerheter finns med, alla i bild: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Särskilt intressant för
fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar – eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Richard Waje är köksmästare på Brasseri Lipp i Göteborg och dessutom djuphavsfiskare. Han svarar för bokens recept och för fiskpresentationer. Lennart Sjöberg är fotograf och har tagit bilderna. Annika Wingårdh är formgivare och copywriter och Bi Ericksson har skrivit texten.
Natur & Kultur 1 9127069753
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn