-
44 små rätter : lättlagad kinesisk vardagsmat
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2007. 111 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026964
- Titel
- 44 små rätter : lättlagad kinesisk vardagsmat
- Författare
- Inger Jiang
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 172 x 216 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kinesisk mat är mer än biff med bambuskott och friterade bananer med glass, det vet alla som en gång har varit i Kina. Det går också utmärkt att laga genuin kinesisk mat hemma utan en massa specialingredienser. Här presenteras 44 kinesiska vardagsrätter som är enkla att laga även i våra svenska kök. Pekingsoppa, kyckling gongbao, räk- och fläskfärsfyllda dumplings, yuxiangfläsk, tofugryta och stekta nudlar är bara några exempel på de goda och lättlagade recepten i boken. Vi får också följa med till Peking och det traditionella firandet av det kinesiska nyåret hemma hos familjen Jiang och ute på stadens gator. Peking i Kina har en lång tradition av god mat eftersom kejsaren och hans ämbetsmän såg till att värva landets bästa kockar. I dag finns det åtta stora dominerande kök och maten i Peking har inslag av alla dessa kök.
Natur & Kultur 1 9789127026964 -
44 små rätter : lättlagad kinesisk vardagsmat
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2007. 111 sidor.
Nära nyskick. Hylla inne
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026964
- Titel
- 44 små rätter : lättlagad kinesisk vardagsmat
- Författare
- Inger Jiang
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 172 x 216 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kinesisk mat är mer än biff med bambuskott och friterade bananer med glass, det vet alla som en gång har varit i Kina. Det går också utmärkt att laga genuin kinesisk mat hemma utan en massa specialingredienser. Här presenteras 44 kinesiska vardagsrätter som är enkla att laga även i våra svenska kök. Pekingsoppa, kyckling gongbao, räk- och fläskfärsfyllda dumplings, yuxiangfläsk, tofugryta och stekta nudlar är bara några exempel på de goda och lättlagade recepten i boken. Vi får också följa med till Peking och det traditionella firandet av det kinesiska nyåret hemma hos familjen Jiang och ute på stadens gator. Peking i Kina har en lång tradition av god mat eftersom kejsaren och hans ämbetsmän såg till att värva landets bästa kockar. I dag finns det åtta stora dominerande kök och maten i Peking har inslag av alla dessa kök.
Natur & Kultur 1 9789127026964
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn