-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127025783
- Titel
- Fredriks skaldjur
- Författare
- Fredrik Eriksson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 243 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi har världens bästa skaldjur i Sverige och i övriga Skandinavien! Vårt kalla och friska vatten är nämligen perfekt för skaldjuren, som är riktiga kallbadare. Skaldjur förknippas ofta med lyx, men det stämmer bara delvis här. Fredrik Eriksson bjuder både på de lite lyxigare och elegantare rätterna som färsk svensk hummer med smörsås och pepparrot, Bouillabaisse med nykokta skaldjur och ostron med lime, gurka och forellrom. Men också på de enklare och mer prisvärda rätterna som Blåmusselsoppa med fänkål, räkcrêpes och krabb- och gulbetssallad. Klassiska rätter som Toast Skagen och Förälskade havskräftor varvas med nya rätter, ofta med influenser från övriga världen. Tomatbröd med musslor från Barcelona, fransk skaldjursbrandade och asiatisk skaldjurstartar bara för att nämna några. Utöver drygt 5o recept finns tips på hur man till exempel klyver en hummer, delar en krabba, kokar en god lag till kräftorna och tar tillvara räkskalen och kokar en egen räkfond som sedan blir en god grund i olika skaldjursrätter.
Natur & Kultur 1 9789127025783 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127025783
- Titel
- Fredriks skaldjur
- Författare
- Fredrik Eriksson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 243 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi har världens bästa skaldjur i Sverige och i övriga Skandinavien! Vårt kalla och friska vatten är nämligen perfekt för skaldjuren, som är riktiga kallbadare. Skaldjur förknippas ofta med lyx, men det stämmer bara delvis här. Fredrik Eriksson bjuder både på de lite lyxigare och elegantare rätterna som färsk svensk hummer med smörsås och pepparrot, Bouillabaisse med nykokta skaldjur och ostron med lime, gurka och forellrom. Men också på de enklare och mer prisvärda rätterna som Blåmusselsoppa med fänkål, räkcrêpes och krabb- och gulbetssallad. Klassiska rätter som Toast Skagen och Förälskade havskräftor varvas med nya rätter, ofta med influenser från övriga världen. Tomatbröd med musslor från Barcelona, fransk skaldjursbrandade och asiatisk skaldjurstartar bara för att nämna några. Utöver drygt 5o recept finns tips på hur man till exempel klyver en hummer, delar en krabba, kokar en god lag till kräftorna och tar tillvara räkskalen och kokar en egen räkfond som sedan blir en god grund i olika skaldjursrätter.
Natur & Kultur 1 9789127025783 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127025783
- Titel
- Fredriks skaldjur
- Författare
- Fredrik Eriksson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 243 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi har världens bästa skaldjur i Sverige och i övriga Skandinavien! Vårt kalla och friska vatten är nämligen perfekt för skaldjuren, som är riktiga kallbadare. Skaldjur förknippas ofta med lyx, men det stämmer bara delvis här. Fredrik Eriksson bjuder både på de lite lyxigare och elegantare rätterna som färsk svensk hummer med smörsås och pepparrot, Bouillabaisse med nykokta skaldjur och ostron med lime, gurka och forellrom. Men också på de enklare och mer prisvärda rätterna som Blåmusselsoppa med fänkål, räkcrêpes och krabb- och gulbetssallad. Klassiska rätter som Toast Skagen och Förälskade havskräftor varvas med nya rätter, ofta med influenser från övriga världen. Tomatbröd med musslor från Barcelona, fransk skaldjursbrandade och asiatisk skaldjurstartar bara för att nämna några. Utöver drygt 5o recept finns tips på hur man till exempel klyver en hummer, delar en krabba, kokar en god lag till kräftorna och tar tillvara räkskalen och kokar en egen räkfond som sedan blir en god grund i olika skaldjursrätter.
Natur & Kultur 1 9789127025783 -
Fredriks skaldjur
Inbunden bok.
Nära nyskick. Natur och kultur. 2007. 125 s. Förlagsband. 20,5 x 24cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127025783
- Titel
- Fredriks skaldjur
- Författare
- Fredrik Eriksson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 243 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi har världens bästa skaldjur i Sverige och i övriga Skandinavien! Vårt kalla och friska vatten är nämligen perfekt för skaldjuren, som är riktiga kallbadare. Skaldjur förknippas ofta med lyx, men det stämmer bara delvis här. Fredrik Eriksson bjuder både på de lite lyxigare och elegantare rätterna som färsk svensk hummer med smörsås och pepparrot, Bouillabaisse med nykokta skaldjur och ostron med lime, gurka och forellrom. Men också på de enklare och mer prisvärda rätterna som Blåmusselsoppa med fänkål, räkcrêpes och krabb- och gulbetssallad. Klassiska rätter som Toast Skagen och Förälskade havskräftor varvas med nya rätter, ofta med influenser från övriga världen. Tomatbröd med musslor från Barcelona, fransk skaldjursbrandade och asiatisk skaldjurstartar bara för att nämna några. Utöver drygt 5o recept finns tips på hur man till exempel klyver en hummer, delar en krabba, kokar en god lag till kräftorna och tar tillvara räkskalen och kokar en egen räkfond som sedan blir en god grund i olika skaldjursrätter.
9789127025783 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127025783
- Titel
- Fredriks skaldjur
- Författare
- Fredrik Eriksson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 243 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi har världens bästa skaldjur i Sverige och i övriga Skandinavien! Vårt kalla och friska vatten är nämligen perfekt för skaldjuren, som är riktiga kallbadare. Skaldjur förknippas ofta med lyx, men det stämmer bara delvis här. Fredrik Eriksson bjuder både på de lite lyxigare och elegantare rätterna som färsk svensk hummer med smörsås och pepparrot, Bouillabaisse med nykokta skaldjur och ostron med lime, gurka och forellrom. Men också på de enklare och mer prisvärda rätterna som Blåmusselsoppa med fänkål, räkcrêpes och krabb- och gulbetssallad. Klassiska rätter som Toast Skagen och Förälskade havskräftor varvas med nya rätter, ofta med influenser från övriga världen. Tomatbröd med musslor från Barcelona, fransk skaldjursbrandade och asiatisk skaldjurstartar bara för att nämna några. Utöver drygt 5o recept finns tips på hur man till exempel klyver en hummer, delar en krabba, kokar en god lag till kräftorna och tar tillvara räkskalen och kokar en egen räkfond som sedan blir en god grund i olika skaldjursrätter.
Natur & Kultur 9789127025783 -
Fredriks skaldjur
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2007. 125 sidor.
Nära nyskick. Försättsbladet utskuret.I övrigt nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127025783
- Titel
- Fredriks skaldjur
- Författare
- Fredrik Eriksson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 243 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi har världens bästa skaldjur i Sverige och i övriga Skandinavien! Vårt kalla och friska vatten är nämligen perfekt för skaldjuren, som är riktiga kallbadare. Skaldjur förknippas ofta med lyx, men det stämmer bara delvis här. Fredrik Eriksson bjuder både på de lite lyxigare och elegantare rätterna som färsk svensk hummer med smörsås och pepparrot, Bouillabaisse med nykokta skaldjur och ostron med lime, gurka och forellrom. Men också på de enklare och mer prisvärda rätterna som Blåmusselsoppa med fänkål, räkcrêpes och krabb- och gulbetssallad. Klassiska rätter som Toast Skagen och Förälskade havskräftor varvas med nya rätter, ofta med influenser från övriga världen. Tomatbröd med musslor från Barcelona, fransk skaldjursbrandade och asiatisk skaldjurstartar bara för att nämna några. Utöver drygt 5o recept finns tips på hur man till exempel klyver en hummer, delar en krabba, kokar en god lag till kräftorna och tar tillvara räkskalen och kokar en egen räkfond som sedan blir en god grund i olika skaldjursrätter.
Natur & Kultur 1 9789127025783 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127025783
- Titel
- Fredriks skaldjur
- Författare
- Fredrik Eriksson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 243 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi har världens bästa skaldjur i Sverige och i övriga Skandinavien! Vårt kalla och friska vatten är nämligen perfekt för skaldjuren, som är riktiga kallbadare. Skaldjur förknippas ofta med lyx, men det stämmer bara delvis här. Fredrik Eriksson bjuder både på de lite lyxigare och elegantare rätterna som färsk svensk hummer med smörsås och pepparrot, Bouillabaisse med nykokta skaldjur och ostron med lime, gurka och forellrom. Men också på de enklare och mer prisvärda rätterna som Blåmusselsoppa med fänkål, räkcrêpes och krabb- och gulbetssallad. Klassiska rätter som Toast Skagen och Förälskade havskräftor varvas med nya rätter, ofta med influenser från övriga världen. Tomatbröd med musslor från Barcelona, fransk skaldjursbrandade och asiatisk skaldjurstartar bara för att nämna några. Utöver drygt 5o recept finns tips på hur man till exempel klyver en hummer, delar en krabba, kokar en god lag till kräftorna och tar tillvara räkskalen och kokar en egen räkfond som sedan blir en god grund i olika skaldjursrätter.
Natur & Kultur 1 9789127025783 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127025783
- Titel
- Fredriks skaldjur
- Författare
- Fredrik Eriksson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 243 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi har världens bästa skaldjur i Sverige och i övriga Skandinavien! Vårt kalla och friska vatten är nämligen perfekt för skaldjuren, som är riktiga kallbadare. Skaldjur förknippas ofta med lyx, men det stämmer bara delvis här. Fredrik Eriksson bjuder både på de lite lyxigare och elegantare rätterna som färsk svensk hummer med smörsås och pepparrot, Bouillabaisse med nykokta skaldjur och ostron med lime, gurka och forellrom. Men också på de enklare och mer prisvärda rätterna som Blåmusselsoppa med fänkål, räkcrêpes och krabb- och gulbetssallad. Klassiska rätter som Toast Skagen och Förälskade havskräftor varvas med nya rätter, ofta med influenser från övriga världen. Tomatbröd med musslor från Barcelona, fransk skaldjursbrandade och asiatisk skaldjurstartar bara för att nämna några. Utöver drygt 5o recept finns tips på hur man till exempel klyver en hummer, delar en krabba, kokar en god lag till kräftorna och tar tillvara räkskalen och kokar en egen räkfond som sedan blir en god grund i olika skaldjursrätter.
Natur & Kultur 1 9789127025783 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127025783
- Titel
- Fredriks skaldjur
- Författare
- Fredrik Eriksson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 243 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi har världens bästa skaldjur i Sverige och i övriga Skandinavien! Vårt kalla och friska vatten är nämligen perfekt för skaldjuren, som är riktiga kallbadare. Skaldjur förknippas ofta med lyx, men det stämmer bara delvis här. Fredrik Eriksson bjuder både på de lite lyxigare och elegantare rätterna som färsk svensk hummer med smörsås och pepparrot, Bouillabaisse med nykokta skaldjur och ostron med lime, gurka och forellrom. Men också på de enklare och mer prisvärda rätterna som Blåmusselsoppa med fänkål, räkcrêpes och krabb- och gulbetssallad. Klassiska rätter som Toast Skagen och Förälskade havskräftor varvas med nya rätter, ofta med influenser från övriga världen. Tomatbröd med musslor från Barcelona, fransk skaldjursbrandade och asiatisk skaldjurstartar bara för att nämna några. Utöver drygt 5o recept finns tips på hur man till exempel klyver en hummer, delar en krabba, kokar en god lag till kräftorna och tar tillvara räkskalen och kokar en egen räkfond som sedan blir en god grund i olika skaldjursrätter.
Natur & Kultur 1:a 9789127025783 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127025783
- Titel
- Fredriks skaldjur
- Författare
- Fredrik Eriksson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 243 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi har världens bästa skaldjur i Sverige och i övriga Skandinavien! Vårt kalla och friska vatten är nämligen perfekt för skaldjuren, som är riktiga kallbadare. Skaldjur förknippas ofta med lyx, men det stämmer bara delvis här. Fredrik Eriksson bjuder både på de lite lyxigare och elegantare rätterna som färsk svensk hummer med smörsås och pepparrot, Bouillabaisse med nykokta skaldjur och ostron med lime, gurka och forellrom. Men också på de enklare och mer prisvärda rätterna som Blåmusselsoppa med fänkål, räkcrêpes och krabb- och gulbetssallad. Klassiska rätter som Toast Skagen och Förälskade havskräftor varvas med nya rätter, ofta med influenser från övriga världen. Tomatbröd med musslor från Barcelona, fransk skaldjursbrandade och asiatisk skaldjurstartar bara för att nämna några. Utöver drygt 5o recept finns tips på hur man till exempel klyver en hummer, delar en krabba, kokar en god lag till kräftorna och tar tillvara räkskalen och kokar en egen räkfond som sedan blir en god grund i olika skaldjursrätter.
Natur & Kultur 1 9789127025783
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn