-
Pauls kök : en grönare matfilosofi
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2018. 182 sidor.
Nära nyskick. Lättare ytslitage på baksidan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113087573
- Titel
- Pauls kök : en grönare matfilosofi
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 246 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 791 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paul Svensson vill sprida sina kunskaper om mat, sin lust inför matlagning och måltider och få fler att njuta av den så som han gör. Inget ska vara krångligare än vad det är, det behöver inte vara dyrt och komplicerat för att vara riktigt gott och hälsosamt. Han tycker att matlagning kan få ta lite tid ibland. Och få vara vacker även på en vardag.
Utgångspunkten i Pauls kök är frukt och grönsaker, de 14 kapitlen utgår alla från något vegetariskt, men det betyder inte att här saknas kött, fisk och fågel. Purjolök-bbq serveras till exempel med sockrad havskräfta, en ljummen tomatsallad får sällskap av knaprigt sidfläsk och gnocchi, och skogssvampslasagnen som han lärde sig för 20 år sedan i Toscana lyfts av lufttorkad skinka.
Sammantaget finns här 80 recept för alla tillfällen: smårätter, huvudrätter och desserter. Allt är pedagogiskt upplagt, helt i linje med författarens filosofi, med tydliga beskrivningar och markerad svårighetsgrad. Välkommen in i Pauls kök!
Norstedts 2 9789113087573 -
Pauls kök : en grönare matfilosofi
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2018. 182 sidor.
Nära nyskick. Fint välbehållet exemplar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113087573
- Titel
- Pauls kök : en grönare matfilosofi
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 246 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 791 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paul Svensson vill sprida sina kunskaper om mat, sin lust inför matlagning och måltider och få fler att njuta av den så som han gör. Inget ska vara krångligare än vad det är, det behöver inte vara dyrt och komplicerat för att vara riktigt gott och hälsosamt. Han tycker att matlagning kan få ta lite tid ibland. Och få vara vacker även på en vardag.
Utgångspunkten i Pauls kök är frukt och grönsaker, de 14 kapitlen utgår alla från något vegetariskt, men det betyder inte att här saknas kött, fisk och fågel. Purjolök-bbq serveras till exempel med sockrad havskräfta, en ljummen tomatsallad får sällskap av knaprigt sidfläsk och gnocchi, och skogssvampslasagnen som han lärde sig för 20 år sedan i Toscana lyfts av lufttorkad skinka.
Sammantaget finns här 80 recept för alla tillfällen: smårätter, huvudrätter och desserter. Allt är pedagogiskt upplagt, helt i linje med författarens filosofi, med tydliga beskrivningar och markerad svårighetsgrad. Välkommen in i Pauls kök!
Norstedts 2 9789113087573 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113087573
- Titel
- Pauls kök : en grönare matfilosofi
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 246 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 791 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paul Svensson vill sprida sina kunskaper om mat, sin lust inför matlagning och måltider och få fler att njuta av den så som han gör. Inget ska vara krångligare än vad det är, det behöver inte vara dyrt och komplicerat för att vara riktigt gott och hälsosamt. Han tycker att matlagning kan få ta lite tid ibland. Och få vara vacker även på en vardag.
Utgångspunkten i Pauls kök är frukt och grönsaker, de 14 kapitlen utgår alla från något vegetariskt, men det betyder inte att här saknas kött, fisk och fågel. Purjolök-bbq serveras till exempel med sockrad havskräfta, en ljummen tomatsallad får sällskap av knaprigt sidfläsk och gnocchi, och skogssvampslasagnen som han lärde sig för 20 år sedan i Toscana lyfts av lufttorkad skinka.
Sammantaget finns här 80 recept för alla tillfällen: smårätter, huvudrätter och desserter. Allt är pedagogiskt upplagt, helt i linje med författarens filosofi, med tydliga beskrivningar och markerad svårighetsgrad. Välkommen in i Pauls kök!
Norstedts 2 9789113087573 -
Pauls kök : en grönare matfilosofi
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2018. 182 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113087573
- Titel
- Pauls kök : en grönare matfilosofi
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 246 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 791 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paul Svensson vill sprida sina kunskaper om mat, sin lust inför matlagning och måltider och få fler att njuta av den så som han gör. Inget ska vara krångligare än vad det är, det behöver inte vara dyrt och komplicerat för att vara riktigt gott och hälsosamt. Han tycker att matlagning kan få ta lite tid ibland. Och få vara vacker även på en vardag.
Utgångspunkten i Pauls kök är frukt och grönsaker, de 14 kapitlen utgår alla från något vegetariskt, men det betyder inte att här saknas kött, fisk och fågel. Purjolök-bbq serveras till exempel med sockrad havskräfta, en ljummen tomatsallad får sällskap av knaprigt sidfläsk och gnocchi, och skogssvampslasagnen som han lärde sig för 20 år sedan i Toscana lyfts av lufttorkad skinka.
Sammantaget finns här 80 recept för alla tillfällen: smårätter, huvudrätter och desserter. Allt är pedagogiskt upplagt, helt i linje med författarens filosofi, med tydliga beskrivningar och markerad svårighetsgrad. Välkommen in i Pauls kök!
Norstedts 2 9789113087573 -
Pauls kök : En grönare matfilosofi
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2018. 192 sidor.
Nära nyskick. Kartonnage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113087573
- Titel
- Pauls kök : en grönare matfilosofi
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 246 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 791 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paul Svensson vill sprida sina kunskaper om mat, sin lust inför matlagning och måltider och få fler att njuta av den så som han gör. Inget ska vara krångligare än vad det är, det behöver inte vara dyrt och komplicerat för att vara riktigt gott och hälsosamt. Han tycker att matlagning kan få ta lite tid ibland. Och få vara vacker även på en vardag.
Utgångspunkten i Pauls kök är frukt och grönsaker, de 14 kapitlen utgår alla från något vegetariskt, men det betyder inte att här saknas kött, fisk och fågel. Purjolök-bbq serveras till exempel med sockrad havskräfta, en ljummen tomatsallad får sällskap av knaprigt sidfläsk och gnocchi, och skogssvampslasagnen som han lärde sig för 20 år sedan i Toscana lyfts av lufttorkad skinka.
Sammantaget finns här 80 recept för alla tillfällen: smårätter, huvudrätter och desserter. Allt är pedagogiskt upplagt, helt i linje med författarens filosofi, med tydliga beskrivningar och markerad svårighetsgrad. Välkommen in i Pauls kök!
Norstedts 1 9789113087573 -
PAULS KÖK – En grönare matfilosofi
Inbunden bok. Norstedts. 2018. 182 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Paul Svensson vill sprida sina kunskaper om mat, sin lust inför matlagning och måltider och få fler att njuta av den så som han gör. Inget ska vara krångligare än vad det är, det behöver inte vara dyrt läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113087573
- Titel
- Pauls kök : en grönare matfilosofi
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 246 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 791 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paul Svensson vill sprida sina kunskaper om mat, sin lust inför matlagning och måltider och få fler att njuta av den så som han gör. Inget ska vara krångligare än vad det är, det behöver inte vara dyrt och komplicerat för att vara riktigt gott och hälsosamt. Han tycker att matlagning kan få ta lite tid ibland. Och få vara vacker även på en vardag.
Utgångspunkten i Pauls kök är frukt och grönsaker, de 14 kapitlen utgår alla från något vegetariskt, men det betyder inte att här saknas kött, fisk och fågel. Purjolök-bbq serveras till exempel med sockrad havskräfta, en ljummen tomatsallad får sällskap av knaprigt sidfläsk och gnocchi, och skogssvampslasagnen som han lärde sig för 20 år sedan i Toscana lyfts av lufttorkad skinka.
Sammantaget finns här 80 recept för alla tillfällen: smårätter, huvudrätter och desserter. Allt är pedagogiskt upplagt, helt i linje med författarens filosofi, med tydliga beskrivningar och markerad svårighetsgrad. Välkommen in i Pauls kök!
Norstedts 9789113087573
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn