-
Mannerströms färs
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 1 uppl. 2014. 183 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat pappband.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113059976
- Titel
- Mannerströms färs
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 183 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 716 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här kommer boken om färs i alla dess former som hjälper dig fixa middagen snabbt, billigt, gott och enkelt. Tillsammans med mästerkocken Leif Mannerström får vi här ta del av de bästa recepten, alla gjorda med olika sorters färs: nöt, kyckling, lamm, fläsk, vilt och fisk.
Färs är en av världens mest använda och kända råvaror. Den går att frysa, forma och krydda på så många olika sätt.
Köttbullar, råbiff, hamburgare, kålpudding, dumplings och vårrullar, pannbiff och otaliga andra färsrätter lagas och blir så där extra goda med kockens hemliga knep. Fiskfärs - gärna med blandad fisk - till queneller, fiskbullar, fiskterrine eller till att fylla rullader. En sallad och lite sås till och middagen är klar!
Leif Mannerström delar även med sig av sina hemliga knep för hur vi får maten att smaka extra gott. Så där som bara kockar kan, det där lilla extra som gör middagen godare än vanligt!
Bokförlaget Arena 1 9789113059976 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113059976
- Titel
- Mannerströms färs
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 183 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 716 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här kommer boken om färs i alla dess former som hjälper dig fixa middagen snabbt, billigt, gott och enkelt. Tillsammans med mästerkocken Leif Mannerström får vi här ta del av de bästa recepten, alla gjorda med olika sorters färs: nöt, kyckling, lamm, fläsk, vilt och fisk.
Färs är en av världens mest använda och kända råvaror. Den går att frysa, forma och krydda på så många olika sätt.
Köttbullar, råbiff, hamburgare, kålpudding, dumplings och vårrullar, pannbiff och otaliga andra färsrätter lagas och blir så där extra goda med kockens hemliga knep. Fiskfärs - gärna med blandad fisk - till queneller, fiskbullar, fiskterrine eller till att fylla rullader. En sallad och lite sås till och middagen är klar!
Leif Mannerström delar även med sig av sina hemliga knep för hur vi får maten att smaka extra gott. Så där som bara kockar kan, det där lilla extra som gör middagen godare än vanligt!
Bokförlaget Arena 1 9789113059976
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn