-
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 640 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9100568651
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9100568651 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 640 sidor.
Mycket gott skick. Obs 5 lösa blad i mitten.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1 uppl. 2002. 640 sidor.
Nära nyskick. Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 1 9789100568658 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 640 sidor.
Nyskick. Gedigen kokbok med många kända kockar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100568651
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9100568651 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 640 sidor.
Nära nyskick. Vackert förlagsband i konstlädermed tre bokmärken i form av eleganta tyglängder 28 x 20 centimeter. Illustrerad med vackra färgfotografier. Njut av denna vackra kokbok för 200-talet … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100568651
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9100568651
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn