-
Modern asiatisk mat
Häftad bok. Albert Bonniers Förlag. 2007. 159 sidor.
Nyskick. Restupplaga, ny bok, Fler ex finns. Prislapp kan förekomma. Vill du se fler av våra restupplageböcker klicka på Lemon Art nedan, och skriv sedan Restupplaga i titelsökningen! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100113582
- Titel
- Modern asiatisk mat
- Författare
- Lindgren, Peter
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken är menad som en bruksanvisning till asiatisk matlagningskonst. Maträtterna tillagas på ett sätt som inte är onödigt krångligt men inte heller nonchalant. Maten är densamma som serveras på restaurang East i Stockholm och smakresultatet kommer att bli detsamma i ditt kök, för asiatisk mat är lättlagad om man känner till grunderna.Så skriver Erik Videgård i förordet till sin och Peter Lindgrens smått klassiska kokbok Modern asiatisk mat, som nu äntligen kommer i en ny utgåva i nytt format. Boken inleds med ett personligt förord av Erik Videgård, följt av ett kapitel som beskriver de olika asiatiska kökens tillagningsmetoder. Men här finns framför allt 61 lättlagade och läckra recept som omfattar allt från klassiska kinesiska Dim Sum och koreansk Kimchi till Peter Lindgrens egna fantastiska crossover-skapelser, som till exempel löjrom med asiatisk kryddning och bläckfisk på spett. Samtliga recept är beräknade för en person, vilket gör det lätt att multiplicera sig fram till exakt den mängd råvaror som behövs. Den asiatiska maten är nyttig, smakmässigt spännande, rik på vitaminer och snål på kalorier. Dessutom ser den både vacker och aptitlig ut. Modern asiatisk mat är en kärleksförklaring till den sortens mat som får ditt kök att dofta ingefära och citrongräs!
Albert Bonniers Förlag 9789100113582 -
Modern asiatisk mat
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2007. 159 sidor.
Mycket gott skick. Trådbunden med mjuka pärmar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100113582
- Titel
- Modern asiatisk mat
- Författare
- Lindgren, Peter
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken är menad som en bruksanvisning till asiatisk matlagningskonst. Maträtterna tillagas på ett sätt som inte är onödigt krångligt men inte heller nonchalant. Maten är densamma som serveras på restaurang East i Stockholm och smakresultatet kommer att bli detsamma i ditt kök, för asiatisk mat är lättlagad om man känner till grunderna.Så skriver Erik Videgård i förordet till sin och Peter Lindgrens smått klassiska kokbok Modern asiatisk mat, som nu äntligen kommer i en ny utgåva i nytt format. Boken inleds med ett personligt förord av Erik Videgård, följt av ett kapitel som beskriver de olika asiatiska kökens tillagningsmetoder. Men här finns framför allt 61 lättlagade och läckra recept som omfattar allt från klassiska kinesiska Dim Sum och koreansk Kimchi till Peter Lindgrens egna fantastiska crossover-skapelser, som till exempel löjrom med asiatisk kryddning och bläckfisk på spett. Samtliga recept är beräknade för en person, vilket gör det lätt att multiplicera sig fram till exakt den mängd råvaror som behövs. Den asiatiska maten är nyttig, smakmässigt spännande, rik på vitaminer och snål på kalorier. Dessutom ser den både vacker och aptitlig ut. Modern asiatisk mat är en kärleksförklaring till den sortens mat som får ditt kök att dofta ingefära och citrongräs!
Albert Bonniers Förlag 9789100113582 -
Modern asiatisk mat
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bonnier. 2007. 159 s. Flexband. 17,5 x 20cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100113582
- Titel
- Modern asiatisk mat
- Författare
- Lindgren, Peter
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken är menad som en bruksanvisning till asiatisk matlagningskonst. Maträtterna tillagas på ett sätt som inte är onödigt krångligt men inte heller nonchalant. Maten är densamma som serveras på restaurang East i Stockholm och smakresultatet kommer att bli detsamma i ditt kök, för asiatisk mat är lättlagad om man känner till grunderna.Så skriver Erik Videgård i förordet till sin och Peter Lindgrens smått klassiska kokbok Modern asiatisk mat, som nu äntligen kommer i en ny utgåva i nytt format. Boken inleds med ett personligt förord av Erik Videgård, följt av ett kapitel som beskriver de olika asiatiska kökens tillagningsmetoder. Men här finns framför allt 61 lättlagade och läckra recept som omfattar allt från klassiska kinesiska Dim Sum och koreansk Kimchi till Peter Lindgrens egna fantastiska crossover-skapelser, som till exempel löjrom med asiatisk kryddning och bläckfisk på spett. Samtliga recept är beräknade för en person, vilket gör det lätt att multiplicera sig fram till exakt den mängd råvaror som behövs. Den asiatiska maten är nyttig, smakmässigt spännande, rik på vitaminer och snål på kalorier. Dessutom ser den både vacker och aptitlig ut. Modern asiatisk mat är en kärleksförklaring till den sortens mat som får ditt kök att dofta ingefära och citrongräs!
9789100113582 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100113582
- Titel
- Modern asiatisk mat
- Författare
- Lindgren, Peter
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken är menad som en bruksanvisning till asiatisk matlagningskonst. Maträtterna tillagas på ett sätt som inte är onödigt krångligt men inte heller nonchalant. Maten är densamma som serveras på restaurang East i Stockholm och smakresultatet kommer att bli detsamma i ditt kök, för asiatisk mat är lättlagad om man känner till grunderna.Så skriver Erik Videgård i förordet till sin och Peter Lindgrens smått klassiska kokbok Modern asiatisk mat, som nu äntligen kommer i en ny utgåva i nytt format. Boken inleds med ett personligt förord av Erik Videgård, följt av ett kapitel som beskriver de olika asiatiska kökens tillagningsmetoder. Men här finns framför allt 61 lättlagade och läckra recept som omfattar allt från klassiska kinesiska Dim Sum och koreansk Kimchi till Peter Lindgrens egna fantastiska crossover-skapelser, som till exempel löjrom med asiatisk kryddning och bläckfisk på spett. Samtliga recept är beräknade för en person, vilket gör det lätt att multiplicera sig fram till exakt den mängd råvaror som behövs. Den asiatiska maten är nyttig, smakmässigt spännande, rik på vitaminer och snål på kalorier. Dessutom ser den både vacker och aptitlig ut. Modern asiatisk mat är en kärleksförklaring till den sortens mat som får ditt kök att dofta ingefära och citrongräs!
Albert Bonniers Förlag 9789100113582 -
Modern asiatisk mat
Häftad bok. Albert Bonniers Förlag. 2007. 159 sidor.
Nära nyskick. Minimala hanteringsspår. Danskt band. Totoillustrerad i färg och s/v
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100113582
- Titel
- Modern asiatisk mat
- Författare
- Lindgren, Peter
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken är menad som en bruksanvisning till asiatisk matlagningskonst. Maträtterna tillagas på ett sätt som inte är onödigt krångligt men inte heller nonchalant. Maten är densamma som serveras på restaurang East i Stockholm och smakresultatet kommer att bli detsamma i ditt kök, för asiatisk mat är lättlagad om man känner till grunderna.Så skriver Erik Videgård i förordet till sin och Peter Lindgrens smått klassiska kokbok Modern asiatisk mat, som nu äntligen kommer i en ny utgåva i nytt format. Boken inleds med ett personligt förord av Erik Videgård, följt av ett kapitel som beskriver de olika asiatiska kökens tillagningsmetoder. Men här finns framför allt 61 lättlagade och läckra recept som omfattar allt från klassiska kinesiska Dim Sum och koreansk Kimchi till Peter Lindgrens egna fantastiska crossover-skapelser, som till exempel löjrom med asiatisk kryddning och bläckfisk på spett. Samtliga recept är beräknade för en person, vilket gör det lätt att multiplicera sig fram till exakt den mängd råvaror som behövs. Den asiatiska maten är nyttig, smakmässigt spännande, rik på vitaminer och snål på kalorier. Dessutom ser den både vacker och aptitlig ut. Modern asiatisk mat är en kärleksförklaring till den sortens mat som får ditt kök att dofta ingefära och citrongräs!
Albert Bonniers Förlag 9789100113582
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn